کد خبر : 278255
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ - 20:15
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کارشناس هواشناسی اصفهان خبر داد؛

بازگشت آلاینده‌ها به هوای اصفهان/ موج ناپایدار بارندگی نداشت

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از استقرار جوی پایدار تا روز چهارشنبه ۲۰ دی ماه خبرداد و گفت: این شرایط در مناطق مرکزی و صنعتی اصفهان به افزایش غلظت آلاینده ها می‌انجامد.

بازگشت آلاینده‌ها به هوای اصفهان/ موج ناپایدار بارندگی نداشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار داشت: در شهر اصفهان و مناطق صنعتی استان از فردا دوشنبه در برخی ساعات شرایط افزایش غلظت آلاینده‌ها تا حد ناسالم برای گروه‌های حساس وجود خواهد داشت.

به نوشته مهر؛ وی خاطرنشان کرد: طی شبانه روز گذشته با وجود گذر موج ناپایدار از مناطق نیمه شمالی استان، هیچ بارندگی نداشتیم و پدیده غالب وزش باد به نسبت شدید بوده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه دما طی ۲۴ ساعت پیش رو در مناطق مرکزی و شمالی استان بین یک تا ۲ درجه کاهش و در سایر مناطق تا ۲ درجه افزایش می‌یابد، افزود: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۶ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به سه درجه سلسیوس زیر صفر می‌رسد.

معتمدی اضافه کرد: بوئین میاندشت با کمینه دمای ۹ درجه سلسیوس زیر صفر و خور و بیابانک با بیشینه دمای ۱۷ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان خواهند بود.

اخبار مرتبط:
فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است
فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است

مدیرعامل آبفای اصفهان با تأکید بر نقش فرهنگ و ادبیات در ترویج مصرف بهینه آب گفت: ادبیات غنی و فرهنگ ارزشمند مردم اصفهان، بهترین ابزار برای مدیریت مصرف آب در این شرایط سخت بوده است.

احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است
احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر ضرورت احیای زاینده‌رود و مدیریت یکپارچه منابع آبی، از مسئولان وزارت نیرو خواست به حل معضل کم‌آبی در این استان کمک کند.

پروژه پایانه صادرات محصولات کشاورزی در اصفهان در دستور کار است
پروژه پایانه صادرات محصولات کشاورزی در اصفهان در دستور کار است

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی پایانه تخصصی صادرات محصولات کشاورزی در استان با همکاری مشترک مسئولان استان اصفهان در دستور کار است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است