کد خبر : 278203
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ - 15:30
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: محمودرضا خاوری، صهیونیست است

روزنامه کیهان از عدم بازگرداندن محمودرضا خاوری به کشور نوشت.

کیهان: محمودرضا خاوری، صهیونیست است

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه کیهان در ستون مربوط به خوانندگانش نوشت: چرا با وجود روشن بودن اتهام خاوری برای دولت کانادا، پلیس اینترپل نمی‌تواند او را دستگیر و به ایران برگرداند؟ به نظر می‌رسد به خاطر لقمه چربی که این خائن صهیونیست با خود برده کانادا راضی به بازگرداندن او نیست؟

اخبار مرتبط:
سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / شهید هنیه تبلت داشت، دو، سه عدد خط داشت/
سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / شهید هنیه تبلت داشت، دو، سه عدد خط داشت/

سخنگوی سپاه گفت: موشکی بود که از یک فاصله‌ای پرتاب شده بود از پنجره وارد شده بود با استفاده از سیگنال تلفن همراه او، دقیقا او که روی تخت نشسته بود از آن محلی که تلفن دستش بود موشک اصابت می کند.

ضرب‌الاجل ۲ماهه برای بابک زنجانی اعلام شد
ضرب‌الاجل ۲ماهه برای بابک زنجانی اعلام شد

«میثم ظهوریان» نماینده مجلس در صفحه شخصی خود اعلام کرد که تا این لحظه از مجموع ۲ میلیارد یورو بدهی بابک زنجانی به شرکت ملی نفت ایران، تنها ۱۶ میلیون یورو (کمتر از یک درصد) تسویه شده است.

وزیر اسبق: همه چیز دلاری شده جز حقوق کارگرها و کارمندان!
وزیر اسبق: همه چیز دلاری شده جز حقوق کارگرها و کارمندان!

وزیر پیشین ارتباطات نوشت: همه چیز دلاری شده جز حقوق کارگرها و کارمندان، البته جای نگرانی نیست. مسوولین محترم، مرتبا جلسه می‌گذارند و خب نتیجه نمیده دیگه مشکل اونها نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است