کد خبر : 277954
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ - 03:47
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

روزانه ۱۵۰ نوزاد در اصفهان متولد می‌شوند

مدیر کل ثبت احوال استان اصفهان گفت: روزانه به طور متوسط ۱۵۰ نوزاد در اصفهان متولد می شوند.

روزانه ۱۵۰ نوزاد در اصفهان متولد می‌شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یکتامنش با اشاره به اینکه از سال ۹۵ تا کنون در کشور سرشماری انجام نشده است، افزود: جمعیت فعلی استان اصفهان ۵ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۸۱۸ نفر است. نرخ رشد جمعیت استان اصفهان ۱.۳ است، این عدد در کشور ۱.۶ است و جایگاه کشوری اصفهان رتبه ۲۵ است.

به نوشته ایرنا؛ وی افزود: این کاهش فرزندآوری موجب مسائل جمعیتی در راهبرد سیاستی کشور می‌شود و این در حالی است که در سال ۹۴ اصفهان جزو استان‌های پر جمعیت محسوب می شد.

مدیر کل ثبت احوال استان اصفهان تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون ۳۹ هزار و ۷۰۸ ولادت در استان اصفهان رخ داده است که به نسبت سال گذشته ۲.۱۲ درصد کاهش را نشان می دهد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد جمعیت استان اصفهان بین ۳۰ تا ۶۴ و ۱۲ درصد بالای ۶۴ سال هستند که در طی ۱۵ سال آینده وارونگی جمعیت سالمند را در استان خواهیم داشت.

یکتامنش ادامه داد: روزانه حدود ۷۵ نفر در اصفهان نیز فوت می‌کنند.

وی گفت: حدود ۳۵۰ گواهی تجرد جهت مهاجرت به خارج کشور از ابتدای سال تا کنون صادر شده است که کمتر از ۱۰ درصد آن‌ها آقایان هستند.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان بیان داشت: میانگین سن ازدواج در استان اصفهان در مردان ۲۹.۱۴ و در زنان ۲۵.۲۷ و میانگین سن طلاق نیز ۴۰.۴۸ سال است.
وی در مورد چند قلوزایی‌های ثبت شده افزود: از ابتدای سال تا کنون ۷۴۰ دوقلو، ۴۰ سه قلو و ۶ مورد چهار قلو در اصفهان به دنیا آمده‌اند.

اخبار مرتبط:
احیای چوگان در اصفهان؛ میراثی تاریخی با افق جهانی
احیای چوگان در اصفهان؛ میراثی تاریخی با افق جهانی

استاندار اصفهان از احیای ورزش چوگان به‌عنوان بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی ایران خبر داد و گفت: چوگان با حمایت دولت و مشارکت بخش خصوصی، در مسیر توسعه قرار گرفته است و حتی چشم‌انداز میزبانی رقابت‌های جهانی را پیش‌ رو دارد.

۱۰۱ میلیارد دلار هدررفت انرژی در سال/ منابع گاز به‌درستی مدیریت نمی‌شود
۱۰۱ میلیارد دلار هدررفت انرژی در سال/ منابع گاز به‌درستی مدیریت نمی‌شود

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به بحران ناترازی انرژی گفت: ایران با وجود دومین ذخایر گازی جهان، سالانه ۱۰۱ میلیارد دلار هدررفت و خسارت‌های جبران‌ناپذیر متحمل می‌شود.

تندباد و گردوخاک اصفهان را درمی‌نوردد
تندباد و گردوخاک اصفهان را درمی‌نوردد

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد از بعد از ظهر امروز افزایش می‌یابد و در ساعاتی وقوع تندباد توام با خیزش گردوخاک مناطق مختلف استان را درمی‌نوردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است