کد خبر : 277755
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ - 22:03
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان:

بویین میاندشت به دمای زیر ۹ درجه زیر صفر می‌رسد / پایداری جو تا ۳ روز آینده

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان گفت: دمای هوای بویین میاندشت طی ۲۴ ساعت آینده به ۹ درجه سانتی‌گراد زیر صفر درجه می‌رسد.

بویین میاندشت به دمای زیر ۹ درجه زیر صفر می‌رسد / پایداری جو تا ۳ روز آینده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا رفیعی با اشاره به بررسی نقشه‌های هواشناسی استان اصفهان اظهار کرد: بررسی این نقشه‌ها نشان می‌دهد که از امروز تا پایان هفته جاری آسمان در اکثر مناطق استان صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و گاهی وزش باد در مناطق مرکزی شرایط افزایش غلظت آلاینده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته مهر؛وی افزود: بر این اساس طی روز جمعه تا اواسط شنبه شرایط افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی نیز انتظار می‌رود.

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان ادامه داد: از بعدازظهر روز شنبه با گذر یک موج شمالی شرایط وزش باد نسبتاً شدید و احتمال بارش پراکنده در نیمه شمالی نیز مورد انتظار است.

وی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت آینده حداکثر دما بین ۱ تا ۲ درجه افزایش خواهد داشت، گفت: در این بازه زمانی خور و بیابانک با دمای ۱۹ درجه سانتی‌گراد بالای صفر گرم‌ترین و بویین میاندشت با ۹ درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین نقطه استان پیش بینی شده است.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است