کد خبر : 277281
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ - 11:06
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

فایننشال تایمز: کشورهای غربی قصد دارند به حوثی‌ها حمله کنند

یک روزنامه معروف انگلیس از تصمیم لندن و شرکایش برای انجام حملاتی علیه یمنی‌ها خبر داد.

فایننشال تایمز: کشورهای غربی قصد دارند به حوثی‌ها حمله کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: روزنامه تایمز انگلیس گزارش داد، لندن قصد دارد با هماهنگی شرکای خود حملاتی علیه یمنی‌ها انجام دهد.

در ادامه این گزارش آمده که انگلیس قصد پیوستن به آمریکا و شاید هم یک کشور اروپایی دیگر برای حمله موشکی به اهدافی در یمن را دارد.

تایمز انگلیس نوشت که لندن و واشنگتن در تلاش برای قانع کردن برخی کشورهای اروپایی برای اقدام نظامی علیه یمنی‌ها هستند.

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن شامگاه یکشنبه در بیانیه‌ای از حمله هوایی آمریکا به قایق‌های ارتش یمن خبر داد و اعلام کرد که ۱۰ نفر از رزمندگان دریایی یمن در حالی که در حال انجام ماموریت‌های خود در دریای سرخ بودند، در این حمله به شهادت رسیدند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ادامه بیانیه خود تأکید کرد که تحرکات آمریکا مانع از انجام وظیفه یمن نخواهد شد.

پیشتر فرماندهی مرکزی آمریکا هم مدعی شده بود که در پی نزدیک شدن قایق‌های منتسب به ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ، نیروهای آمریکایی مداخله کرده و تعدادی از قایق‌ها را غرق کردند.

اخبار مرتبط:
ترامپ: به نتانیاهو گفتم هنگام حمله به دیگران باید محتاط باشیم / پوتین و زلنسکی آنقدر از هم متنفرند که نمی‌توانند حرف بزنند
ترامپ: به نتانیاهو گفتم هنگام حمله به دیگران باید محتاط باشیم / پوتین و زلنسکی آنقدر از هم متنفرند که نمی‌توانند حرف بزنند

ترامپ، قطر را «متحد بزرگ» آمریکا و امیر قطر را «فردی عالی» توصیف کرد و به نتانیاهو هشدار داد. او همچنین با انتقاد از اروپا، تحریم‌هایش علیه روسیه را ناکافی خواند و تأکید کرد که بدون هماهنگی ناتو اقدام نخواهد کرد.

روزنامه اسرائیلی: ۳۰۰ هزار فلسطینی از شهر غزه به جنوب کوچ کرده‌اند / دوسوم ساکنان غزه از ترک شهر امتناع می‌کنند
روزنامه اسرائیلی: ۳۰۰ هزار فلسطینی از شهر غزه به جنوب کوچ کرده‌اند / دوسوم ساکنان غزه از ترک شهر امتناع می‌کنند

روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحرونوت نوشت: حدود ۳۰۰ هزار فلسطینی از شهر غزه به جنوب کوچ کرده‌اند و برآوردهای اسرائیل حاکی از آن است که حدود دوسوم ساکنان شهر غزه از ترک آن امتناع می‌ورزند.

اسرائیل: رهبران حماس در استانبول هم ایمن نیستند
اسرائیل: رهبران حماس در استانبول هم ایمن نیستند

پس از حمله ناکام هفته گذشته اسرائیل به شهر دوحه قطر برای ترور رهبران ارشد حماس، دولت ترکیه نگرانی فزاینده‌ای را در مورد احتمال اقدام نظامی اسرائیل در خاک خود ابراز می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است