کد خبر : 277174
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ - 18:24
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

یک ادعای عجیب دیگر از نماینده پرحاشیه مجلس/ میرسلیم: تورم امروز حاصل عملکرد دولت روحانی است

مصطفی میرسلیم نماینده تهران می‌گوید: دولت روحانی رفته ولی آثار فرصت‌سوزی های هشت ساله اش پاک نشده و هنوز بدهی‌های آنها بر بودجه سنگینی می کند و آثار رکود تورمی آن دوران از بین نرفته است.

یک ادعای عجیب دیگر از نماینده پرحاشیه مجلس/ میرسلیم: تورم امروز حاصل عملکرد دولت روحانی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: «مشارکت در انتخابات» اسفند ماه ۱۴۰۲ مورد تاکید رهبر انقلاب است اما این تاکید رهبری چه مسئولیتی را بر دوش نهادهای نظارتی و اجرایی می گذارد؟ مصطفی میرسلیم نماینده تهران در مجلس و عضو مجمع تشخیص تاکید دارد که حضور گروه‌های مختلف سیاسی بر شور و هیجان انتخابات می افزاید و احتمال انتخاب اصلح را افزایش می دهد.

وی گریزی به نقش هیات های نظارت در مشارکت افزایی نیز می زند و می گوید؛«توقع همگان از شورای نگهبان دقت در عمل برای احراز صلاحیت است»

مشروح گفتگو با مصطفی میرسلیم را بخوانید؛

********

*آقای میرسلیم! رهبر انقلاب برای چندمین بار در سال جاری بر مشارکت حداکثری در انتخابات و ۴ محور رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت تاکید کردند. الزامات عملیاتی شدن این رویکرد رهبری در بعد نظارت و اجرا چیست؟

انتخابات روش عملی تحقق حاکمیت مردم و رکن اصلی مردم‌سالاری است. فقط بدخواهان و معاندان با برگزاری انتخابات امن و سالم و آگاهانه مخالفت می کنند. از این جا اهمیت مجریان و ناظران و همه دست اندر کاران انتخابات معلوم می شود.

وزارت کشور مجری انتخابات است و پیشرفت‌هایی در زمینه اجرائی به دست آورده ولی هنوز با وضع مطلوب که امکان اشتباه و خطا و تقلب را به صفر برساند فاصله داریم. امید است در اسفندماه بویژه برای حوزه‌هایی که حساسیت بیشتری دارند، وزارت کشور بتواند امکانات هوشمند را بکار گیرد.

نظارت بر انتخابات نیز بر عهده شورای نگهبان است و این نظارت، هرچه دقیقتر و هوشمندتر انجام گیرد، مؤثرتر خواهد بود. البته قانون انتخابات عامل اصلی در موفقیت کامل برگزاری سالم و دقیق و آگاهانه انتخابات است و متأسفانه اصلاحات مهمی که به تعیین مناسب حوزه‌ها برمی‌گردد، انجام نشده و هنوز حوزه‌هایی داریم با بیش از ۴ نماینده، بویژه در تهران که یک حوزه ۳۰ نماینده دارد و این امر موجب کاهش مشارکت و نیز کاهش دقت در این حوزه مهم خواهد شد.

این توقع بجایی نیست که از مردم بخواهیم از میان ۱۵۰۰ اسم سی نفر را بشناسند و به آنها رای بدهند! این کم کاری مجلس قابل بخشش نیست. با این حال امیدوارم شور انقلابی مردم جبران برخی از این نوع کاستی‌ها را بنماید.

* این بیانات رهبری چقدر مسئولیت شورای نگهبان را سنگین تر می کند خصوصا بعد از عملکردی که هیات های اجرایی در رد صلاحیت ها داشتند؟

کار شورای نگهبان ساده نیست. البته شورا همواره کوشیده است در احراز صلاحیت حق را مراعات کند. ان شاءالله این بار نیز بهتر از گذشته موفق شود، در نتیجه افرادی که فاقد صلاحیت نمایندگی هستند نتوانند با مردم فریبی کرسی مجلس را بناحق اشغال کنند.

مجلس جایگاه رفیعی برای خدمت به جمهوری اسلامی است؛ اگر مجلس از افراد صالح تشکیل شود امید نجات کشور وجود دارد و الا با انتخاب افراد فرصت طلب و اهل زدوبند ، فقط فساد و اعمال نفوذ رشد خواهد کرد. از این رو توقع همگان از شورای نگهبان دقت در عمل برای احراز صلاحیت است و الا به مردم که اعتماد به آن نهاد عالی‌قدر دارند، خدمت لازم و شایسته نخواهد شد.

*فضای سیاسی کشور را چقدر در بُعد افکار عمومی آماده مشارکت در انتخابات می بینید؟

مردم توقع دارند نمایندگانشان‌ دولت قدرتمند و با صلاحیتی را انتخاب کنند و بر عملکرد آنها و بویژه اجرای دقیق قوانین نظارت کنند و از شیوع فساد و تبعیض جلوگیری کنند تا کشور درست اداره شود و رو به پیشرفت برود. هرکس خواهان پیشرفت کشور و تحقق آرمانها باشد با شوق و انگیزه در انتخابات شرکت خواهد کرد. این دشمنان ما هستند که می خواهند مردم را دلسرد کنند تا از خود مایوس شوند و به پای صندوق ها نیایند.

*برخی معتقدند دولت باید در راستای عملیاتی شدن این خواسته رهبری سیگنال های اقتصادی مثبتی را به مردم ارسال کند تا انها را ترغیب به مشارکت در انتخابات کند، این فضا را از سوی دولت می بینید؟

دولت باید کوشش کند به وعده‌هایی که داده است وفا کند و گزارش صادقانه عملکرد خود را به مردم بدهد. نجات در صداقت است. به مردم نباید جفا کرد: تبلیغات غیر واقعی اثر معکوس دارد.

*مشارکت پایین در انتخابات قبلی را طیف مخالفان آقای روحانی به عملکرد دولت وی مرتبط می دانستند، در این دوره که پیش بینی ها و نظرسنجی ها تا این لحظه حاکی از مشارکت پایین است دیگر نه روحانی و دولتش هستند نه مجلس دهم، اگر مشارکت پایین صورت بگیرد چقدر نتیجه عملکرد مجلس یازدهم و دولت رئیسی است؟

دولت روحانی رفته ولی آثار فرصت‌سوزی های هشت ساله اش پاک نشده و هنوز بدهی‌های آنها بر بودجه سنگینی می کند و آثار رکود تورمی آن دوران از بین نرفته است. البته مصطفی میرسلیم نماینده تهران در این مورد به خبرآنلاین می گوید: توقع همگان از شورای نگهبان دقت در عمل برای احراز صلاحیت است و الا به مردم که اعتماد به آن نهاد عالی‌قدر دارند، خدمت لازم و شایسته نخواهد شد.

*چقدر حضور اصلاح طلبان و اعتدالیون در فضای انتخاباتی در ترغیب مردم به مشارکت در انخابات اثرگذار است.

حضور گروه‌های مختلف سیاسی بر شور و هیجان انتخابات می افزاید و احتمال انتخاب اصلح را افزایش می دهد.

اخبار مرتبط:
هشدار یک نماینده درباره سوءاستفاده از سیم‌کارت‌های اجاره‌ای در شرایط جنگی: ممکن است این سیم کارت‌ها توسط عوامل اسرائیل در داخل کشور مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشد
هشدار یک نماینده درباره سوءاستفاده از سیم‌کارت‌های اجاره‌ای در شرایط جنگی: ممکن است این سیم کارت‌ها توسط عوامل اسرائیل در داخل کشور مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشد

رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس با هشدار نسبت به سوء‌استفاده عوامل صهیونیستی و برخی اتباع بیگانه از سیم‌کارت‌های اجاره‌ای، گفت: در شرایط جنگی، ممکن است از سیم‌ کارت‌های اجاره‌ای برای انجام اقدامات خرابکارانه استفاده شود.

حدادعادل: دوران شکست و عقب‌نشینی به پایان رسیده است / این اتفاقات بزرگترین پیامش این است که ما به زمین می‌خوریم اما برمی‌خیزیم
حدادعادل: دوران شکست و عقب‌نشینی به پایان رسیده است / این اتفاقات بزرگترین پیامش این است که ما به زمین می‌خوریم اما برمی‌خیزیم

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: دوران شکست و عقب‌نشینی به پایان رسیده و این اتفاقات بزرگترین پیامش این است که ما به زمین می‌خوریم اما برمی‌خیزیم.

محسن رضایی: برای اولین بار در عملیات وعده صادق ۳ به صورت مستقیم توسط رهبر انقلاب اسلامی فرماندهی و راهبری شد
محسن رضایی: برای اولین بار در عملیات وعده صادق ۳ به صورت مستقیم توسط رهبر انقلاب اسلامی فرماندهی و راهبری شد

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: برای اولین بار، عملیات وعده صادق ۳ به صورت مستقیم توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی فرماندهی و راهبری شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است