کد خبر : 277090
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ - 10:51
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: بایدن، راهبردش درباره جنگ اوکراین را تغییر داد

روزنامه حسین شریعتمداری مدعی شده که رئیس جهور آمریکا راهبردش درباره جنگ اوکراین را تغییر داده است.

کیهان: بایدن، راهبردش درباره جنگ اوکراین را تغییر داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش با اشاره به جنگ اوکراین نوشت:

گفت: تازه چه خبر؟!
 گفتم: روزنامه آمریکایی «‌وال استریت ژورنال‌» نوشته است جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا راهبرد قبلی خود درباره جنگ اوکراین را تغییر داده است.
گفت: راهبرد قبلی چه بود و راهبرد کنونی چیست؟!
گفتم: رئیس‌ جمهور آمریکا قبلاً اعلام کرده بود که از جنگ اوکراین تا پیروزی بر روسیه حمایت نظامی می‌کنیم و حالا می‌گوید؛ از اوکراین تا پیروزی در مذاکره حمایت می‌کنیم!
گفت: پس صدها میلیارد دلار اسلحه و مهمات که از آمریکا و اروپا به اوکراین سرازیر کردند برای چه بود و تکلیف صدها هزار تن از مردم اوکراین که به خاک و خون کشیده شده‌اند چه می‌شود؟!
گفتم: ‌ای عوام! فروش تسلیحات که برای پُر کردن جیب کارخانه‌های اسلحه‌سازی بود، جان مردم هم که برای دولتمردان آمریکا و اروپا ارزشی ندارد. مگر جنایاتشان در غزه را نمی‌بینی؟!
گفت: یکی از خبرنگاران آمریکایی نوشته است، راهبرد آمریکا از ابتدا هم مشخص نبود و بعید نیست که این نامشخص بودن راهبرد، عمدی بوده باشد!
اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است