کد خبر : 276982
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۹ - 18:57
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هواشناسی اصفهان درباره فعالیت سامانه بارشی هشدار زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره فعالیت سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد.

هواشناسی اصفهان درباره فعالیت سامانه بارشی هشدار زرد صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح زرد رنگ زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند؛ همچنین از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی بیندیشند.

به نوشته مهر؛ بر همین اساس اداره کل هواشناسی استان اصفهان ظهر امروز با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که از نیمه روز دوشنبه تا صبح سه‌شنبه هفته جاری (۱۱ و ۱۲ دی) سامانه بارشی مناطقی از استان به ویژه ارتفاعات غرب و با شدت بیشتر نواحی جنوب اصفهان و همچنین مناطق همجوار با استان‌های چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد را در بر می‌گیرد.

بنا بر این اطلاعیه بارش باران و برف، وزش باد به نسبت شدید موقت، مه آلودی و کاهش شعاع دید به ویژه در فریدونشهر، چادگان، خوانسار، دهاقان، شهرضا و سمیرم پیش بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان در این اطلاعیه نسبت به لغزندگی سطح جاده‌ها، احتمال کولاک برف موقت، کاهش دید و اختلال در تردد شهری و روستایی در مسیرهای مواصلاتی با استان‌های چهارمحال بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد و لرستان هشدار داده و افزوده است که هموطنان طی این مدت در سفرهای بین شهری و بین استانی احتیاط کنند و تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند.

در این اطلاعیه همچنین بر پرهیز از فعالیت کوهنوردی و گردشگری و لزوم اتخاذ تدابیر برای مدیریت عشایر و آمادگی گروه‌های امدادی و اداره راهداری تاکید شده است.

اخبار مرتبط:
احیای چوگان در اصفهان؛ میراثی تاریخی با افق جهانی
احیای چوگان در اصفهان؛ میراثی تاریخی با افق جهانی

استاندار اصفهان از احیای ورزش چوگان به‌عنوان بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی ایران خبر داد و گفت: چوگان با حمایت دولت و مشارکت بخش خصوصی، در مسیر توسعه قرار گرفته است و حتی چشم‌انداز میزبانی رقابت‌های جهانی را پیش‌ رو دارد.

۱۰۱ میلیارد دلار هدررفت انرژی در سال/ منابع گاز به‌درستی مدیریت نمی‌شود
۱۰۱ میلیارد دلار هدررفت انرژی در سال/ منابع گاز به‌درستی مدیریت نمی‌شود

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به بحران ناترازی انرژی گفت: ایران با وجود دومین ذخایر گازی جهان، سالانه ۱۰۱ میلیارد دلار هدررفت و خسارت‌های جبران‌ناپذیر متحمل می‌شود.

تندباد و گردوخاک اصفهان را درمی‌نوردد
تندباد و گردوخاک اصفهان را درمی‌نوردد

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد از بعد از ظهر امروز افزایش می‌یابد و در ساعاتی وقوع تندباد توام با خیزش گردوخاک مناطق مختلف استان را درمی‌نوردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است