کد خبر : 276725
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۷ - 14:23
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه دولت نگرانِ نامزدی جهانگیری در انتخابات ۱۴۰۴ شد

ارگان مطبوعاتی دولت سیزدهم مدعی شده است که چون مردم به دولت قبل انتقاد دارند، جهانگیری نباید نامزد انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم شود.

روزنامه دولت نگرانِ نامزدی جهانگیری در انتخابات ۱۴۰۴ شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه دولتی ایران نوشت: اسحاق جهانگیری از تصمیم خود برای اعلام نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ خبر داده است.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس نهم همچنین اظهار کرد: از «اسحاق جهانگیری» هم خواسته شد که در انتخابات مجلس ثبت‌نام کند که وی عنوان کرد: «من یک شخص اجرایی هستم، از سوی دیگر بنا دارم تا برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ ثبت‌نام کنم و به همین خاطر در انتخابات مجلس ثبت‌نام نمی‌کنم.»

این ادعا درحالی مطرح می‌شود که انتقادات گسترده مردم از دولت دوازدهم، به پاشنه‌آشیل رأی‌آوری مجدد یاران روحانی تبدیل شده است. به نظر می‌رسد که اسحاق جهانگیری به عنوان یکی از ارکان اصلی انتقادات مردم به دولت قبل، از ذهنیتی که در قبال خود در جامعه وجود دارد، بی‌خبر نیست، اما در هرحال به‌واسطه تشویق دیگر سیاسیون، قصد خود برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۴ را مطرح کرده است.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است