کد خبر : 276710
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۷ - 12:37
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

جنگ غزه ممکن است ظرف چند هفته پایان یابد

«یوسی بیلین»، معاون وزیر خارجه سابق اسرائیل در گفتگو با روزنامه اسپانیایی «وانگاردیا» در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است جنگ غزه به زودی تمام شود یا خیر، گفت، جنگ غزه تا ابد که نمی‌تواند ادامه داشته‌ باشد. پایان درگیری ممکن است مساله چند هفته باشد.

جنگ غزه ممکن است ظرف چند هفته پایان یابد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: «یوسی بیلین»، معاون وزیر خارجه سابق اسرائیل در گفتگو با روزنامه اسپانیایی «وانگاردیا» در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است جنگ غزه به زودی تمام شود یا خیر، گفت، جنگ غزه تا ابد که نمی‌تواند ادامه داشته‌ باشد. پایان درگیری ممکن است مساله چند هفته باشد.

وی افزود، تعداد کمی از نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی ممکن است همچنان به مقابله با حماس در نوار غزه ادامه دهند؛ اما دیگر به معنای جنگ نخواهد بود. جنگ غزه خیلی زود پایان خواهد یافت.
بیلین که در سال‌های ۱۹۹۹ و ۲۰۰۰ وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی بود، مذاکرات میان مقامات رژیم صهیونیستی و حماس را غیرممکن دانست و گفت، «نابودی» حماس ممکن نیست و در عین حال دو طرف نمی‌توانند دور یک میز بنشینند و مذاکره کنند. آنها نمی‌خواهند با رژیم صهیونیستی صحبت کنند و موجودیتش را در منطقه به رسمیت بشناسند. ظاهرا تنها راه حل جنگ است.
اخبار مرتبط:
نخست‌وزیر سابق بنگلادش، به اعدام محکوم شد
نخست‌وزیر سابق بنگلادش، به اعدام محکوم شد

دادگاه جنایات بین‌المللی در داکا، شیخ حسینه، نخست‌وزیر سابق بنگلادش را به‌صورت غیابی درباره اتهام ارتکاب جنایت علیه بشریت، مجرم شناخت و به اعدام محکوم کرد.

روزنامه نگار آلمانی: مساحت تحت کنترل اوکراین در ماه اکتبر ۵۸۶ کیلومتر مربع دیگر کاهش یافته / اوکراین در حال حرکت به‌سوی یک شکست راهبردی در برابر نیروی مهاجم روسیه است
روزنامه نگار آلمانی: مساحت تحت کنترل اوکراین در ماه اکتبر ۵۸۶ کیلومتر مربع دیگر کاهش یافته / اوکراین در حال حرکت به‌سوی یک شکست راهبردی در برابر نیروی مهاجم روسیه است

ژولیان رپکه روزنامه نگار مشهور آلمانی نوشت: مساحت تحت کنترل اوکراین در ماه اکتبر ۵۸۶ کیلومتر مربع دیگر کاهش یافته – و در نوامبر احتمالاً رکورد جدیدی در از دست دادن مناطق ثبت خواهد شد. با این روند، از دست دادن ماهانهٔ زمینی تقریباً به اندازهٔ ایالت برلین به‌وضوح در دسترس قرار گرفته است. بنابراین، حملات روسیه در مناطق شهرهای بزرگ دنیپرو و زاپوریژیا فقط مسأله چند ماه – و حداکثر یک تا دو سال – است.

آمریکا: کارتل دِ لوس سولس به فهرست سازمان‌های تروریستی اضافه می‌شود/ این کارتل تحت رهبری نیکولاس مادورو اداره می‌شود
آمریکا: کارتل دِ لوس سولس به فهرست سازمان‌های تروریستی اضافه می‌شود/ این کارتل تحت رهبری نیکولاس مادورو اداره می‌شود

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: «وزارت خارجه آمریکا قصد دارد کارتل دِ لوس سولس را به‌عنوان یک سازمان تروریستی خارجی (FTO) معرفی کند. این کارتل تحت رهبری نیکولاس مادوروِ غیرقانونی اداره می‌شود.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است