کد خبر : 276683
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۷ - 10:54
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

امام: جبهه اصلاحات نگفته انتخابات را تحریم می‌کند / اما قرار هم نیست در یک نمایش فقط نقش بازی کند

جواد امام گفت: اگر قرار است ما اصلاح‌طلبان در یک نمایش شرکت کنیم که به صورت واقعی هیچ نقشی در این انتخابات نداشته باشیم و الزام کنند که جبهه اصلاحات باید بیاید و مردم را تشویق کند که به طرف مقابل رأی بدهند، قاعدتاً جبهه اصلاحات چنین مسئولیت و اقدامی را نخواهد پذیرفت.

امام: جبهه اصلاحات نگفته انتخابات را تحریم می‌کند / اما قرار هم نیست در یک نمایش فقط نقش بازی کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: سخنگوی جبهه اصلاحات درباره انتخابات مجلس آینده گفت‌وگو کرده است.

بخش‌‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

  • جبهه اصلاحات هیچ‌جا اعلام نکرده که ما قرار است انتخابات را تحریم کنیم. افرادی جبهه اصلاحات را به تحریم متهم می‌کنند که اساساً فرصت انتخاب شدن و انتخاب کردن را از مردم سلب کرده‌اند.
  • جبهه اصلاحات نه برانداز است و نه تحریمی است اما با توجه به شرایطی که پیش رو است اگر جبهه اصلاحات نتواند کاندیدا و لیستی بدهد، قرار است این قضیه را حمل بر تحریم کنند؟
  • اگر قرار است ما اصلاح‌طلبان در یک نمایش شرکت کنیم که به صورت واقعی هیچ نقشی در این انتخابات نداشته باشیم و الزام کنند که جبهه اصلاحات باید بیاید و مردم را تشویق کند که به طرف مقابل رأی بدهند، قاعدتاً جبهه اصلاحات چنین مسئولیت و اقدامی را نخواهد پذیرفت و این حمل بر تحریم انتخابات نمی‌شود.
  • حزب کارگزاران سازندگی یا هر حزب دیگری باید در درجه اول کاندیدای خودش را داشته باشد. وقتی که حزبی کاندیدا نداشته باشد ما نباید انتظار داشته باشیم از احزاب رقیب کاندیدا قرض کنند و مردم را تشویق کنند که به رقیب ما رأی بدهید.
اخبار مرتبط:
تاثیر مشکلات اقتصادی بر کم رونق شدن مساجد
تاثیر مشکلات اقتصادی بر کم رونق شدن مساجد

یک استاد حوزه علمیه قم گفت: باید مساجد غیرفعال را فعال کنیم و این ربطی ندارد که مساجد جدید ساخته نشوند. در این رابطه باید بر اساس طرح مسجد محور آقای پزشکیان عمل کنیم.

ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها اعلام شد
ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها اعلام شد

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد که مدارس متوسطه ساعت ۷:۳۰ شروع به کار خواهند کرد و مقطع ابتدایی ساعت ۸:۰۰ آغاز به کار خواهند کرد. در مدارس باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع به کار خود باز باشد.

روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد
روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد

سخنگوی کرملین از آمادگی مسکو برای مذاکره با اوکراین خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است