کد خبر : 276619
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 19:53
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بازگشت دوباره آلاینده‌ها به آسمان اصفهان

رئیس مرکز مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: در مناطق مرکزی از بعد از ظهر روز گذشته تا آخر هفته به تدریج افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا را داریم.

بازگشت دوباره آلاینده‌ها به آسمان اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی، رئیس مرکز مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به وضعیت هوای استان اظهار داشت: بررسی خروجی مدل‌های هواشناسی، بیانگر گذر ریز موج از شمال و غرب استان طی امروز و استقرار جوی نسبتاً پایدار تا اواخر هفته بر روی استان است.

به نوشته فارس؛ وی افزود: بر این اساس وضعیت جوی امروز در اکثر مناطق به صورت صاف و در مناطق غربی و شمالی گاهی کمی ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

امینی بیان کرد: در مناطق مرکزی به تدریج افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

رئیس مرکز مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: روزهای پنجشنبه و جمعه با گذر موج در اکثر مناطق استان گاهی افزایش ابر و برای غربی‌ترین نقاط استان احتمال بارش خفیف پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره اینکه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده در اکثر مناطق استان تغییر محسوسی نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: بیشینه دمای هوای شهر اصفهان ۱۹ و کمینه امروز صبح صفر و فرودگاه شهید بهشتی با منفی ۶ و خوروبیابانک با ۲۲ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.

صدور هشدار زرد هواشناسی

اداره کل هواشناسی استان اصفهان ظهر نسبت به سکون جوی و استمرار این شرایط از امروز تا روز جمعه هشتم دی ماه هشدار زرد صادر کرد.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی استان اصفهان از امروز تا پایان روز جمعه به سبب سکون نسبی و غبارآلودی هوا، افزایش و انباشت غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش دید افقی و کیفیت هوا در کلان شهر اصفهان و مناطق شهرک‌های صنعتی پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به بالارفتن عدد شاخص کیفیت هوا در شرایط ناسالم برای کل عموم، کاهش دید و کیفیت هوا هشدار داده و توصیه کرد شهروندان از تردد غیرضروری در سطح شهرها، فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز به ویژه افراد آسیب‌پذیر خودداری کنند و تردد خودروها در سطح شهرها و فعالیت واحدهای صنعتی کنترل شود.

اخبار مرتبط:
بارش برف مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد؛ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی
بارش برف مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد؛ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به ادامه فعالیت سامانه سرد بارشی و بارش برف در شمال و غرب استان طی ۲۴ ساعت پیش رو، هشدار سطح زرد صادر کرد.

مدارس برخی شهرستان‌های استان اصفهان غیرحضوری شد
مدارس برخی شهرستان‌های استان اصفهان غیرحضوری شد

در پی بارش سنگین برف و بروز یخبندان شدید، بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان اصفهان، مدارس چند شهرستان این استان در روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

محورهای غرب اصفهان لغزنده است؛ لزوم استفاده از زنجیر چرخ برای تردد
محورهای غرب اصفهان لغزنده است؛ لزوم استفاده از زنجیر چرخ برای تردد

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: با توجه به بارش‌های ۲۴ ساعت اخیر محورهای غرب استان لغزنده و در برخی از محدوده‌ها بادروبه گزارش شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است