کد خبر : 276592
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 15:51
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

رئیس صداوسیما: شب یلدای امسال خیلی مخاطب داشتیم، خیلی!

رئیس رسانه ملی گفت: به نظر می‌رسد با حضور بیش از 250 مهمان از اقشار مختلف در شبکه‌های تلویزیون، همکاران ما توانستند به وظایف خودشان عمل کنند. نظرسنجی‌های ما هم نشان می‌دهد که آمار مخاطبان شب یلدای امسال از آمار مخاطبان 3 سال اخیر بیشتر بوده است.

رئیس صداوسیما: شب یلدای امسال خیلی مخاطب داشتیم، خیلی!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: رئیس رسانه ملی گفت: به نظر می‌رسد با حضور بیش از ۲۵۰ مهمان از اقشار مختلف در شبکه‌های تلویزیون، همکاران ما توانستند به وظایف خودشان عمل کنند. نظرسنجی‌های ما هم نشان می‌دهد که آمار مخاطبان شب یلدای امسال از آمار مخاطبان ۳ سال اخیر بیشتر بوده است.

پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما در حاشیه جلسه امروز هیات دولت با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۸ مجموعه نمایشی جلوی دوربین است، گفت: در همه حوزه‌ها صداوسیما در حال طراحی برنامه‌های متنوع،‌ جذاب و متناسب با نیاز و ذائقه جامعه است تا بتواند به وظایف خودش عمل کند.

رئیس رسانه ملی ضمن اشاره به برنامه‌های شب یلدای تلویزیون نیز اعلام کرد که «به نظر می‌رسد با حضور بیش از ۲۵۰ مهمان از اقشار مختلف در شبکه‌های تلویزیون، همکاران ما توانستند به وظایف خودشان عمل کنند. نظرسنجی‌های ما هم نشان می‌دهد که  آمار مخاطبان شب یلدای امسال از آمار مخاطبان سه سال اخیر بیشتر بوده است.

اخبار مرتبط:
پیکر «همایون» یکشنبه در قطعه هنرمندان تشییع می‌شود
پیکر «همایون» یکشنبه در قطعه هنرمندان تشییع می‌شود

مراسم تشییع پیکر محمدعلی تبریزیان معروف به «همایون» روز یکشنبه ۲۹ تیر در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.

سریال سووشون مجددا پخش می‌شود
سریال سووشون مجددا پخش می‌شود

به گزارش صفحه رسمی سریال «سووشون»، پخش سریال سووشون به زودی شروع میشود، طبق شنیده‌های ما پخش سریال «سووشون» به کارگردانی نرگس آبیار به احتمال زیاد به زودی از سر گرفته خواهد شد.

انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما
انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما

مسعود فراستی گفت: اگر قرار بود به ساز صداوسیما برقصیم کشور اشغال شده بود!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است