کد خبر : 276591
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 15:55
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

خبرگزاری دولت: اسحاق جهانگیری نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ می‌شود

نماینده اصلاح‌طلب مجلس نهم از حضور برخی چهره‌های اصلاح‌طلب در انتخابات پیش رو خبر داد و گفت: از «اسحاق جهانگیری» هم خواسته شد که در انتخابات مجلس ثبت نام کند که وی عنوان کرد: من یک شخص اجرایی هستم، از سوی دیگر بنا دارم تا برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ ثبت نام کنم.

خبرگزاری دولت: اسحاق جهانگیری نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: کمال الدین پیرمؤذن از حضور و کاندیداتوری برخی از چهره‌های اصلاح طلب در انتخابات ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: «سید فرید موسوی» نماینده ادوار مجلس و عضو پیشین فراکسیون امید، «محمد باقر نوبخت» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، «جمشید انصاری» رئیس سازمان اداری و استخدامی در دولت سابق و «سید محسن علوی» نماینده پیشین مجلس از جمله اشخاصی هستند که در انتخابات مجلس دوازدهم ثبت نام کرده‌اند.

وی اعلام کرد: از «اسحاق جهانگیری» هم خواسته شد که در انتخابات مجلس ثبت نام کند که وی عنوان کرد: «من یک شخص اجرایی هستم، از سوی دیگر بنا دارم تا برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ ثبت نام کنم و به همین خاطر در انتخابات مجلس ثبت نام نمی‌کنم.»

این فعال سیاسی در عین حال خبر داد: طی پیگیری‌هایی که داشته ام، صلاحیت مسعود پزشکیان نیز در بررسی‌های شورای نگهبان تایید می‌شود.

پیرموذن همچنین با اعلام اینکه مجمع اصلاح گرایان اقوام مختلف ایرانی با هدف هماهنگی بیشتر را تشکیل داده ایم، اظهار کرد: این مجمع با هدف هماهنگی و اتحاد و انسجام بین کاندیدا‌های اصلاح طلب مجلس دوازدهم تشکیل شده است و در آن داوطلبان انتخابات مجلس از اقوام مختلف کُرد، ترک و… حضور دارند.

این فعال سیاسی ضمن انتقاد از عملکرد مجلس یازدهم نیز اظهار کرد: مجلس فعلی با تحقیق و تفحص به دنبال آن است که مدیران مد نظر خود را به دولت تحمیل کند!

پیرموذن به فرمایشات اخیر رهبر انقلاب نیز اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب بر مشارکت همه اقشار در انتخابات تأکید کرده اند و ما نیز در راستای عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب ضمن مشارکت در انتخابات از اقشار مختلف مردم درخواست داریم تا در انتخابات حضوری پرشور داشته باشند چرا که مجلسی که در آن صدای نمایندگان اقشار مختلف طنین انداز شود، قطعا موفق خواهد بود.

اخبار مرتبط:
نقیب‌زاده: در ماه‌های آینده شاهد اعتراض‌های کور اجتماعی خواهیم بود/ مردم در جنگ به هم کمک می‌کردند، این به معنای همدلی با حاکمیت نبود
نقیب‌زاده: در ماه‌های آینده شاهد اعتراض‌های کور اجتماعی خواهیم بود/ مردم در جنگ به هم کمک می‌کردند، این به معنای همدلی با حاکمیت نبود

احمد نقیب‌زاده می‌گوید خوشحالی برخی از تبعات جنگ ۱۲ روزه نه هم‌دلی با حاکمیت، که نشانهٔ توهم و نا‌امیدی‌ای است که سال‌هاست در جامعه تلنبار شده است.

شهرام گودرزی به مقصد نرسیده، بازگشت!
شهرام گودرزی به مقصد نرسیده، بازگشت!

شهرام گودرزی مجسمه کار مازندرانی بعد از طی مسیر از کلاردشت تا نزدیک اصفهان به مبدا خود بازگشت.

لواط تفخیذی چیست و چه فرقی با لواط دارد؟ / نگاهی به حکم رضا ثقتی
لواط تفخیذی چیست و چه فرقی با لواط دارد؟ / نگاهی به حکم رضا ثقتی

رضا ثقتی، مدیرکل سابق ارشاد استان گیلان به خاطر «لواط تفخیذی» به شلاق و تبعید محکوم شده است. تفخیذ طبق ماده ۲۳۵ قانون مجازات اسلامی عبارت است از قرار دادن اندام تناسلی مرد بین ران‌ها یا نشیمنگاه انسان مذکر بدون دخول کامل.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است