کد خبر : 276310
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۵ - 10:34
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

آمریکا، مواضع کتائب حزب‌الله عراق را بمباران کرد

الجزیره نوشت: در بیانیه ای از سوی لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده آمده است که «حملات متناسب» روز دوشنبه به سه سایت مورد استفاده گروه عراقی کتائب حزب الله و سایر گروه های وابسته صورت گرفت.

آمریکا، مواضع کتائب حزب‌الله عراق را بمباران کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شفقنا نوشت:در بیانیه ای از سوی لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده آمده است که «حملات متناسب» روز دوشنبه به سه سایت مورد استفاده گروه عراقی کتائب حزب الله و سایر گروه های وابسته صورت گرفت.

آستین با اشاره به یکی از این حملات گفت: «این حملات دقیق پاسخی است به یک سری حملات علیه پرسنل آمریکایی در عراق و سوریه توسط شبه نظامیان تحت حمایت ایران، از جمله حمله کتائب حزب الله وابسته به ایران و گروه های وابسته به پایگاه هوایی اربیل؛ در حمله اربیل سه پرسنل آمریکایی زخمی شدند که حال یکی از آنها وخیم است.»

در این بیانیه آمده است: «در حالی که ما به دنبال تشدید درگیری در منطقه نیستیم، متعهد و کاملاً آماده هستیم تا اقدامات لازم بیشتر را برای محافظت از مردم و تأسیسات خود انجام دهیم».

اخبار مرتبط:
حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح مقاومت توسط دولت لبنان، با اهداف خارجی دنبال می‌شود و داخلی نیست
حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح مقاومت توسط دولت لبنان، با اهداف خارجی دنبال می‌شود و داخلی نیست

یک عضو ارشد حزب الله لبنان گفت که سلاح مقاومت مانع تحقق اهداف صهیبونیست‌ها در لبنان است و تلاش برای خلع سلاح آن، مطالبه‌ای داخلی نیست، بلکه با اهداف خارجی دنبال می‌شود.

ترامپ: اگر افغانستان پایگاه هوایی بگرام را به ما بازنگرداند، اتفاقات بدی رخ خواهد داد
ترامپ: اگر افغانستان پایگاه هوایی بگرام را به ما بازنگرداند، اتفاقات بدی رخ خواهد داد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی متعلق به خود، «تروث سوشال» نوشت: «اگر افغانستان پایگاه هوایی بگرام را به کسانی که آن را ساخته‌اند، یعنی ایالات متحده آمریکا، بازنگرداند، اتفاقات بدی خواهد افتاد.»

نخست‌وزیر بریتانیا امروز در بیانیه‌ای عزم کشورش برای به رسمیت شناختن دولت فلسطین را تأیید می‌کند
نخست‌وزیر بریتانیا امروز در بیانیه‌ای عزم کشورش برای به رسمیت شناختن دولت فلسطین را تأیید می‌کند

تلگراف نوشت: نخست‌وزیر بریتانیا امروز یکشنبه بیانیه‌ای صادر خواهد کرد که عزم کشورش برای به رسمیت شناختن دولت فلسطین را تأیید می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است