کد خبر : 276228
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۴ - 19:27
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سایت اصولگرا: در دولتِ رئیسی لابی‌گری خیلی بیشتر شده است

سایت نزدیک به جریان قالیباف هم همراه با سایت نزدیک به شورای وحدت بر علیه شریان مطالبی را منتشر کرد.

سایت اصولگرا: در دولتِ رئیسی لابی‌گری خیلی بیشتر شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت فردا، نزدیک به جریان قالیباف نوشت: مهدی عرب‌صادق درباره نتیجه تلاش شریان برای گرفتن کرسی های مجلس آینده گفت: مجلس دولت ساخته قطعا کارآمدی نخواهد داشت. امروز دولت در انجام وظایف خود ضعف‌هایی دارد، حالا اگر هم بتواند مجلس آینده را همسو با تفکر خودش شکل دهد، این اقدام یک نتیجه بیشتر نخواهد داشت و آن اینکه مجلس تلاش خواهد کرد که ضعف های دولت را بپوشاند.

وی افزود: چون متأسفانه در این دولت لابی خیلی تسری پیدا کرده است؛ شریان نیز در جهت تقویت لابی های خودش تلاش بی ثمری را در دست اقدام دارد.

فعال سیاسی اصولگرا اظهار کرد: دولتی که می گوید وزرا و اعضای کابینه من در موضوع انتخابات مجلس ورود نمی کنند، یک ویترین کاملا واضحی در مقابل مردم قرار داده است که خودش نماد کار سیاسی دولت در انتخابات مجلس است.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است