مدیرعامل استقلال از سوی باشگاه شاهین بوشهر متهم به جعل شد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت:در ادامه شکایتهای هدایتالله ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال و علیرضا خانی، عضو هیات مدیره استقلال از باشگاه استقلال و مدیرعامل این باشگاه مبنی بر جعل سند و امضا، این بار علیرضا نعمتی، مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر شکایت مشابهی را از علی خطیر، مدیرعامل باشگاه استقلال و امیرحسین محتشم، رئیس هیات فوتبال استان بوشهر تنظیم کرده است.
بر اساس ادعای مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر، در صورتی که کمیته استیناف فدراسیون فوتبال درباره این پرونده رای صادر نکند، اقدام به شکایت و ارسال مدارک به کمیته حقوقی و اخلاق فیفا خواهد کرد.
علیرضا حاتمی کشتی گیر ۳۳ ساله و دارنده مدال طلای جوانان آسیا ۲۰۱۱ و برنز جوانان جهان ۲۰۱۲ پس از تحمل جراحات سوختگی بر اثر انفجار گاز در سالن ورزشی آمل، جان به جان آفرین تسلیم کرد.
در ادامه هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور تیمهای فولاد خوزستان و پرسپولیس از ساعت ۱۵ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز به مصاف هم رفتند که این مسابقه با شکست ۳ بر یک پرسپولیس به پایان رسید.