کد خبر : 275933
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - 23:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۶۱۰ زندانی مالی و جرایم غیرعمد از زندان‌های اصفهان آزاد شدند

رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: در ۹ ماهه سال جاری با تلاش ستاد دیه ۶۱۰ نفر از محکومان حبس غیربزهکار با مجموع بدهی ۶ هزار میلیارد و ۱۸۴ میلیون ریال از زندان‌های استان اصفهان آزاد شدند.

۶۱۰ زندانی مالی و جرایم غیرعمد از زندان‌های اصفهان آزاد شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان در حاشیه نشست کارگروه کاهش ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان های استان اظهار داشت: در ۹ ماهه سال جاری با تلاش ستاد دیه ۶۱۰ نفر از محکومان حبس غیربزهکار با مجموع بدهی ۶ هزار میلیارد و ۱۸۴ میلیون ریال از زندان‌های استان اصفهان آزاد شدند.

به نوشته فارس؛ وی افزود: این مبلغ شامل اخذ گذشت از شکات، پذیرش اعسار زندانیان، نقدینگی محکومان، کمک‌های بلاعوض از محل ستاد دیه، خیران و تسهیلات بانکی بوده است.

جعفری تصریح کرد: در سال جاری شاهد رشد مبالغ حاصل از اخذ گذشت شکات، نقدینگی محکومان، تسهیلات بانکی و به طور ویژه پذیرش اعسار محکومان بوده‌ایم که با وجود افزایش چشمگیر مبلغ کل بدهی زندانیان آزاده شده، آزادی قابل توجه زندانیان محکومیت‌های مالی در سال جاری را رقم زده است.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان ضمن تشکر از مردم نیکوکار و نوع­دوست استان که همواره در امور خیر و دستگیری از نیازمندان بویژه مددجویان زندان پیشتاز بوده‌اند، از شکات و خواهان‌های پرونده‌های مربوطه که طلب خود را بخشیدند به­ صورت ویژه تقدیر کرد.

اخبار مرتبط:
ساخت ۸۸۰ کلاس درس در دستور کار شرکت‌های عمران در سراسر کشور
ساخت ۸۸۰ کلاس درس در دستور کار شرکت‌های عمران در سراسر کشور

معاون وزیر راه و شهرسازی از ساخت ۷۰ مدرسه با حدود ۸۸۰ کلاس درس و برآورد هزینه ۴.۶ همت در دستور کار شرکت‌های عمران کشور خبر داد و گفت: ۱۱ میلیارد تومان سهم آمورشی سه شهر جدید اصفهان است.

فضای مجازی ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را بالا برد
فضای مجازی ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را بالا برد

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان گفت: فعالیت گردشگری در فضای مجازی، میانگین اقامت روزانه در اصفهان را بیش از دو برابر کرده و با پویش «اصفهان برای ایران» این روند ادامه می‌یابد.

خاموشی‌ها در اصفهان تا پایان شهریور ادامه دارد؛نیاز به اعتبار ۱۰۰ همتی
خاموشی‌ها در اصفهان تا پایان شهریور ادامه دارد؛نیاز به اعتبار ۱۰۰ همتی

سخنگوی شرکت برق استان اصفهان با اشاره به تداوم ناترازی ۲ هزار مگاواتی در بخش تولید برق، از ادامه مدیریت مصرف و محدودیت‌های خاموشی تا پایان شهریور خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است