کد خبر : 275794
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - 10:38
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

روزنامه آمریکایی: حمله حوثی‌ها به کشتی‌ها در دریای سرخ با همکاری اطلاعاتی ایران انجام می‌شود

روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از چندین مقام امنیتی غربی و منطقه‌ای مدعی همکاری ایران با انصارالله یمن در هدف قرار دادن کشتی‌ها در دریای سرخ شد.

روزنامه آمریکایی: حمله حوثی‌ها به کشتی‌ها در دریای سرخ با همکاری اطلاعاتی ایران انجام می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یویورنیوز نوشت: روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» به نقل از چندین مقام امنیتی غربی و منطقه‌ای مدعی همکاری ایران با انصارالله یمن در هدف قرار دادن کشتی‌ها در دریای سرخ شد.

در این گزارش ادعا شده است که نیروهای مرتبط با ایران اطلاعاتی را در اختیار انصارالله قرار می‌دهند که این گروه از آن برای حملات موشکی و پهپادی خود به کشتی‌ها در دریای سرخ استفاده می‌کند.

در ادامه این گزارش آمده است که اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط یک شناور تجسسی در دریای سرخ که در کنترل ایران است، به انصارالله منتقل می‌شود و آنها اخیرا از این داده‌ها برای حمله به کشتی‌های تجاری در تنگه باب‌المندب استفاده کرده‌اند.

این مقام‌های امنیتی مدعی شده‌اند بسیاری از کشتی‌هایی که از این منطقه عبور می‌کنند، برای ممانعت از شناسایی، سیستم‌های ردیابی خود را خاموش می‌کنند، اما داده‌هایی که توسط این شناور تجسسی جمع‌آوری می‌شود، امکان حملات موشکی و پهپادی دقیق را برای انصارالله فراهم می‌کند.

اخبار مرتبط:
محسن رضایی: لحظاتی قبل از شهادت رئیسی در مشهد طوفان شد
محسن رضایی: لحظاتی قبل از شهادت رئیسی در مشهد طوفان شد

محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: این که شهدای خدمت به عدد هشت رسیده خیلی معنا دارد.

سال ۱۴۰۳ چند نفر فوت کردند؟
سال ۱۴۰۳ چند نفر فوت کردند؟

مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۵۸ هزار و ۸۴۸ واقعه فوت در کل کشور به ثبت رسیده است.

سه نرخی کردن گازوئیل به تعویق افتاد
سه نرخی کردن گازوئیل به تعویق افتاد

بر اساس تصمیم هیات دولت، تمام نیاز مصرفی کامیون‌داران با نرخ های فعلی به‌طور کامل تأمین خواهد شد و فعلا هیچ برنامه‌ اجرایی برای سه نرخی کردن گازوئیل در دستور کار قرار ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است