کد خبر : 275769
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - 21:19
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اصفهان دارای رتبه برتر کشور در تولید قارچ خوراکی

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: استان اصفهان با بیش از ۷۰ واحد صنعتی و تولید سالانه ۱۵ هزار تن قارچ، از استان‌های برتر کشور در تولید این محصول به شمار می‌رود.

اصفهان دارای رتبه برتر کشور در تولید قارچ خوراکی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمدرضا رئیس زاده، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان در خصوص تولید قارچ خوراکی در استان اظهار کرد: استان اصفهان با بیش از ۷۰ واحد صنعتی و تولید بالغ بر ۱۵ هزار تن قارچ به صورت سالیانه، از استان‌های برتر کشور در تولید این محصول به شمار می‌رود.

به نوشته فارس؛ وی با بیان اینکه استان اصفهان رتبه سوم کشور در تولید قارچ خوراکی را دارا است، گفت: تولید قارچ خوراکی با توجه به اینکه در فضای بسته و مدیریت‌پذیری انجام می‌شود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغال‌زایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.

رئیس‌زاده گفت: تولید قارچ خوراکی به سرمایه‌گذاری بالا، تخصص و مدیریت منسجم برای تولید مستمر و اقتصادی نیاز دارد، سازمان جهاد کشاورزی نیز در طول سال‌های اخیر در راستای کمک به تولیدکنندگان تلاش کرده با حمایت‌های فنی و اعتباری به افزایش عملکرد و تولید باکیفیت‌تر قارچ خوراکی در سطح استان کمک کند.

اخبار مرتبط:
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید

استاندار اصفهان گفت: پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید.

درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت
درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت

مدیرکل گمرکات استان اصفهان از رشد ۵۳ درصدی در آمد واریز به خزانه گمرکات استان در بهار امسال خبرداد.

مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان از نجات مادر ۲۱ ساله و فرزند سه ماهه‌اش از آتش سوزی در منزل مسکونی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است