کد خبر : 275735
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۱ - 04:16
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

داروی بیماری سالک در اصفهان توسط دانش‌بنیان‌ها تولید شد

پیشرفت و توسعه همچنان به همت دانش‌بنیان‌ها پابرجاست و این بار از طرح توسعه و تولید داروهای پر خطر از داروی بیماری سالک باحضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو دراصفهان رونمایی شد.

داروی بیماری سالک در اصفهان توسط دانش‌بنیان‌ها تولید شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پیشرفت و توسعه همچنان به همت دانش‌بنیان‌ها پا برجاست و این بار از طرح توسعه و تولید داروهای پر خطر، از داروی بیماری سالک با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در سفر یک روزه به اصفهان رونمایی شد. اصفهان یکی از استان‌های سالک خیز کشور به ویژه از نوع روستایی است که مناطقی مانند اردستان، نطنز، برخوار، شاهین شهر و میمه، اصفهان (مناطق جنوب و جنوب شرق)، نائین، کاشان و آران و بیدگل با جمعیت حدود ۷۰۰ هزار نفر با این پدیده مواجه هستند.

به نوشته مهر؛ غلامرضا اخوان فرید، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره این طرح اظهار کرد: با سرمایه‌گذاری بیش از ۱,۵۰۰ میلیارد ریال با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری راه اندازی شد که فعالیت خود را در زمینه تولید ۳۵۰ میلیون عدد انواع قرص پیوست رهش برای درمان انواع بیماری‌ها تولید و به بازار عرضه می‌کند.

وی ادامه داد: با تلاش داروسازان با تجربه این شرکت و با بهره‌مندی از ظرفیت علمی اساتید استان پس از ۲ سال انجام کار تحقیقاتی، نخستین بار در کشور آمپول مگلومین آنتی مونات و قطره چشمی لوتراتی به تولید انبوه رسید.

زمان اوج ابتلاء به این بیماری از اواخر شهریور تا آبان است و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سال ۸۷ تاکنون چندین برنامه را برای کنترل سالک اجرا کرده است.

پزشکان و کارشناسان معتقدند که سالک حاصل در کنار هم قرار گرفتن عوامل مختلف مانند موش ناقل، پشه، انگل و انسان است و برای کاهش آن باید زنجیره بین این عوامل، گسسته شود.

رضا فدایی مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان نیز سال گذشته از آزمون واکسن سالک در ۲ استان اصفهان و فارس از اسفندماه سال ۹۷ خبر داد و گفت: نتایج این آزمون در اصفهان نشان داد که دریافت واکسن تا ۷۰ درصد کاهش بیماری سالک را در مناطق سالک خیز در پی داشته است.

فدایی با اشاره به اینکه در ۲۸ نقطه از اصفهان، آزمایشگاه نمونه‌گیری سالک داریم، گفت: ۲۸ مرکز تشخیص رایگان و ۴۴ مرکز درمان بیماری سالک وجود دارد.

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت استان اصفهان ادامه داد: جوش صورتی که بیش از دو هفته زمان ببرد مشکوک به زخم سالک است و مبتلایان باید به مراکز مرتبط مراجعه و برای درمان زودتر اقدام کنند.

اخبار مرتبط:
اولین همایش بازرسی دستگاه‌های اجرایی و مراکز شهرستانی اصفهان برگزار شد
اولین همایش بازرسی دستگاه‌های اجرایی و مراکز شهرستانی اصفهان برگزار شد

مدیرکل دفتر بازرسی،ارزیابی عملکرد و امور حقوقی استانداری اصفهان گفت: اولین همایش بازرسی دستگاه‌های اجرایی و مراکز شهرستانی با حضور حدود ۲۰۰ نفر از مسئولان و کارشناسان مرتبط برگزار شد.

۳ عنوان پژوهش در حوزه سالمندی در شهر اصفهان رونمایی شد
۳ عنوان پژوهش در حوزه سالمندی در شهر اصفهان رونمایی شد

معاون فرهنگی شهردار اصفهان گفت: رونمایی از سه عنوان پژوهش در حوزه سالمندی مسیر را برای ورود عالمانه به مسائل شهروندان ارشد در شهر اصفهان هموار می‌کند.

روند افزایش دمای هوا در اصفهان از دوشنبه
روند افزایش دمای هوا در اصفهان از دوشنبه

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در سراسر مناطق استان از روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت تا پایان هفته روند افزایشی خواهد داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است