کد خبر : 275695
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۳۰ - 16:28
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

معاون رئیس‌جمهور آمریکا: فلسطینی‌های بی‌گناه زیادی در غزه جان باخته‌اند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ضمن حمایت از مواضع دولت بایدن در جریان جنگ غزه ادعا کرد که نگران شمار بالای جان‌باختگان فلسطینی در این جنگ است. هریس همچنین مدعی شده است که آمریکا تمام تلاش خود را به کار می برد تا نوار غزه بار دیگر به دست رژیم صهیونیستی اشغال و میلیون‌ها فلسطینی آواره نشوند.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا: فلسطینی‌های بی‌گناه زیادی در غزه جان باخته‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: نفر دوم دولت آمریکا با حمایت از سیاست‌های دولت جو بایدن درباره جنگ اسرائیل علیه غزه مدعی شد که واشنگتن نگران وضعیت غیرنظامیان فلسطینی است.

«کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ضمن حمایت از مواضع دولت بایدن در جریان جنگ غزه ادعا کرد که نگران شمار بالای جان‌باختگان فلسطینی در این جنگ است.

او گفت: « اینکه اسرائیل حق دارد بدون هیچ گونه سوال و جوابی همواره از خود دفاع کند، موضع همیشگی ما بوده است».

موضع‌گیری‌های هریس در جریان مصاحبه با خبرگزاری «ام‌اس‌ان‌ بی‌سی» مطرح شد. او ضمن حمایت از حقوق رژیم صهیونیستی عنوان کرد نحوه اقدامات این رژیم برای دفاع از حق خود بسیار مهم است. وی مدعی شد: «همانطور که قبل‌تر هم گفته بودم، بر این باورم که فلسطینی‌های بی‌گناه زیادی در غزه کشته شده‌اند و دیدگاه ما در مورد این جنگ کاملا روشن است».

هریس همچنین مدعی شد که آمریکا تمام تلاش خود را به کار می برد تا نوار غزه بار دیگر به دست اسرائیل اشغال و میلیون‌ها فلسطینی آواره نشوند.

اخبار مرتبط:
هاآرتص خبر داد: شکاف در روابط ترامپ و نتانیاهو
هاآرتص خبر داد: شکاف در روابط ترامپ و نتانیاهو

نشریه هاآرتص در تحلیلی به تنگنایی که نتانیاهو در دوران ترامپ به آن گرفتار شده است، پرداخت و از پایان ماه عسل آن دو سخن گفت.

جروزالم پست: ترامپ در آستانه به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین است
جروزالم پست: ترامپ در آستانه به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین است

جروسالم پست نوشت: گزارش‌ها حاکی از آن است که ترامپ قصد دارد به‌زودی اعلام کند ایالات متحده کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.

هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند
هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند

روزنامه «هاآرتص» فاش کرد که مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است