کد خبر : 275669
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۳۰ - 15:39
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

آذری‌‌جهرمی: صداوسیما برای جذب مخاطب دست به دامن اینفلوئنسرهای اینستاگرامی شده

محمدجواد آذری جهرمی، به حضور چهره‌های اینستاگرامی در ویژه برنامه‌های سازمان صداوسیما برای شب یلدا واکنش نشان داد.

آذری‌‌جهرمی: صداوسیما برای جذب مخاطب دست به دامن اینفلوئنسرهای اینستاگرامی شده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم نوشت: در تاریخ خواهند نوشت آن تفکر صداوسیمایی که به دنبال نابودی شبکه‌های اجتماعی بود و با زمینه سازی و حمایت از فیلترینگ سرمایه اجتماعی نظام را به حراج گذاشت، در نهایت برای جذب مخاطب ریزش کرده و جلب توجه مردم در شب یلدا دست به دامن اینفلوئنسر‌های اینستاگرامی شد.

اخبار مرتبط:
ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد
ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد

ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد رئیس جمهور آمریکا مصاحبه مشاور سیاسی رهبر ایران با شبکه خبری ان بی سی را در شبکه اجتماعی خود تروث سوشیال بازنشر کرد.

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد
یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

یارانه اردیبهشت ماه دهک‌های اول تا سوم به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان برای هر نفر واریز شد

وزیر نیرو: کمبود برق فنی نیست / ناترازی برق ریشه در کاهش سرمایه‌گذاری دارد
وزیر نیرو: کمبود برق فنی نیست / ناترازی برق ریشه در کاهش سرمایه‌گذاری دارد

وزیر نیرو با اشاره به ظرفیت بالای استان کرمانشاه در حوزه تولید برق، گفت: ناترازی برق در کشور به‌دلیل ضعف فنی نیست، بلکه ناشی از کمبود سرمایه‌گذاری در این بخش است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است