کد خبر : 275645
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۳۰ - 11:12
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سکوتِ دبش قالیباف در مقابل فساد ۴ درصدی‌ها در دولت رئیسی

روزنامه سازندگی، عکس یک امروز خود را به سکوتِ قالیباف در ماجرای فساد بزرگ چای دبش اختصاص داده است و گریزی به شعار ۹۶ درصدی و ۴ درصدی او زده است.

سکوتِ دبش قالیباف در مقابل فساد ۴ درصدی‌ها در دولت رئیسی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه سازندگی، عکس یک امروز خود را به سکوتِ قالیباف در ماجرای فساد بزرگ چای دبش اختصاص داده است و گریزی به شعار ۹۶ درصدی و ۴ درصدی او زده است.

روزنامه اصلاح طلب سازندگی با انتقاد از سکوت قالیباف در ماجرای فساد چای دبش، نوشته است؛ «قالیباف که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ از گفتمان ۹۶ درصدی ها سخن می گفت و خود را صدای آنها می دانست چرا درباره فساد ۴ درصدی ها در دولت رئیسی سکوت کرده و از بزرگترین فساد تاریخ ایران و شرکت چای دبش سخنی نمی گوید؟ اکثریت نمایندگان مجلس چرا سکوت کرده اند؟ اگر این فساد در دولت روحانی رخ می داد آیا آنها همچنان سکوت می کردند؟»

سکوتِ دبش قالیباف در مقابل فساد ۴ درصدی ها در دولت رئیسی /۹۶ درصدی ها فراموش شدند +عکس

اخبار مرتبط:
ماجرای شنیده شدن صدای انفجار در جنوب تهران
ماجرای شنیده شدن صدای انفجار در جنوب تهران

فرماندار ویژه ری با اشاره به گزارش‌های مردمی درباره شنیده شدن صدای انفجار در برخی نقاط شهر، اعلام کرد: این صداها مربوط به مراسم شادی بوده و جای نگرانی نیست.

ادعای رویترز درباره نتایج مذاکرات تروئیکای اروپا و ایران
ادعای رویترز درباره نتایج مذاکرات تروئیکای اروپا و ایران

خبرگزاری انگلیسی رویترز که به فضاسازی درباره ایران شهرت دارد به نقل از منابع گمنام مدعی شده که مذاکرات میان وزیران خارجه ایران و کشورهای اروپایی که امروز چهارشنبه برگزار شد پیشرفت اندکی داشته است.

تاثیر مشکلات اقتصادی بر کم رونق شدن مساجد
تاثیر مشکلات اقتصادی بر کم رونق شدن مساجد

یک استاد حوزه علمیه قم گفت: باید مساجد غیرفعال را فعال کنیم و این ربطی ندارد که مساجد جدید ساخته نشوند. در این رابطه باید بر اساس طرح مسجد محور آقای پزشکیان عمل کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است