کد خبر : 275612
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۹ - 23:30
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بازدید از بنا برای صدور پروانه ساخت به دفاتر پیشخوان اصفهان واگذار شد

قائم مقام شهرسازی الکترونیک شهرداری اصفهان گفت: در راستای تسریع در پاسخ‌دهی به شهروندان بازدید در فرآیند صدور پروانه احداث بنا از سیکل وظایف شهرداری خارج و به دفاتر منتخب پیشخوان واگذار شد.

بازدید از بنا برای صدور پروانه ساخت به دفاتر پیشخوان اصفهان واگذار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس افرادی، قائم مقام شهرسازی الکترونیک شهرداری اصفهان اظهار داشت: با توجه به اهتمام معاونت شهرسازی و معماری در راستای تسریع در پاسخ‌دهی به شهروندان و تکریم آنها بازدید فرآیند پروانه احداث بنا به دفاتر منتخب پیشخوان واگذار شد.

به نوشته فارس؛ وی با بیان اینکه کار بسیار بزرگی از طرف شهرداری به دفاتر پیشخوان سپرده می‌شود، خاطرنشان کرد: این بازدیدها که از سیکل وظایف شهرداری خارج می‌شود، اتفاق مهم و بزرگی است که باعث کوتاه تر شدن مدت انتظار زمان بازدید درخواست‌ها شده است.

افرادی تصریح کرد: اقداماتی که در سامانه انجام می‌شود برون‌سپاری را آسان‌تر می‌کند و این اقدام نوینی است که با مقاومت زیادی روبه‌رو است، اما مصمم هستیم که به نحو احسن انجام شود.

قائم مقام شهرسازی الکترونیک شهرداری اصفهان با بیان اینکه در این فرآیند درخواست ثبت شده به جای ارجاع به کارشناس بازدید منطقه به کارشناسان بازدید دفاتر منتخب پیشخوان ارجاع داده می‌شود و ایشان از محل پلاک بازدید به عمل می‌آورند و نیازی به مراجعه حضوری شهروندان به شهرداری‌های مناطق نیست و شهروند می‌تواند با استفاده از امکانات قرار داده شده در سامانه هوشمند توسعه شهری اصنو، کارت گذربندی الکترونیکی و درخواست‌های ثبت شده خود را پیگیری و مشاهده کند.

وی گفت: در راستای واگذاری این خدمت به کارشناسان بازدید دفاتر پیشخوان، در چندین مرحله آموزش‌های لازم به صورت تئوری و کارگاهی به کارشناسان ارائه شده تا بتوانند به بهترین نحو ارائه خدمات داده و در تسریع و پاسخ‌دهی به ارباب رجوع کمک شایانی کند.

اخبار مرتبط:
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اشاره به جمعیت پنج میلیون و ۴۲۰ هزار نفری این استان گفت: جمعیت استان اصفهان بر مبنای سال ۱۴۰۴ در مقایسه با سرشماری سال ۱۳۹۵ رشد ۶ درصدی داشته است.

بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد
بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه از تصویب جدول پیشنهادی اصلاحی منضم به قرارداد مربوطه و پرداخت اقساط سررسید شده طرح قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان در شورای اقتصاد خبر داد.

بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است
بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: حجم فعلی مخزن در رتبه ۴۹ از ۵۴ سال گذشته قرار گرفته و خروجی سد نیز ۱۵ درصد کمتر از سال گذشته ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است