کد خبر : 275389
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۸ - 18:56
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

با این شرایط نهج البلاغه هم نمی‌تواند مجوز بگیرد

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: اگر نهج‌البلاغه را بدون انتساب به امام علی برای گرفتن مجوز بدهند، بعید است که مجاز شناخته شود.

با این شرایط نهج البلاغه هم نمی‌تواند مجوز بگیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اخیراً وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای صدور مجوز مجموعه شهر« نامه به آسمان» محمدرضا شفیعی کدکنی، آن را در اختیار اهالی شعر قرار داده تا نظرشان را در مورد این اشعار اعلام کنند تا سپس در مورد مجوز آن تصممی گیری شود. همین الان اگر نهج‌البلاغه را بدون انتساب به امام علی برای گرفتن مجوز بدهند، بعید است که مجاز شناخته شود.

طعنه عباس عبدی به وزارت ارشاد: نهج البلاغه هم بدون انتساب به امام علی مجوز نمی‌گیرد!

اخبار مرتبط:
محسن رضایی: لحظاتی قبل از شهادت رئیسی در مشهد طوفان شد
محسن رضایی: لحظاتی قبل از شهادت رئیسی در مشهد طوفان شد

محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: این که شهدای خدمت به عدد هشت رسیده خیلی معنا دارد.

خانم وزیر! پس چه شد اسناد پرداخت هزینه سفر؟
خانم وزیر! پس چه شد اسناد پرداخت هزینه سفر؟

چند روز پیش، امیر حسین ثابتی، نماینده اصولگرای مجلس که در تقسیم بندی های سیاسی، جزو طیف تندروها محسوب می شود، سندی را رو کرد که برغم اختلافی که با دیدگاه های سیاسی او داریم، کارش را مصداق عمل به وظایف نمایندگی خواندیم و الان نیز بر همین باوریم چرا که ملاک، نه افراد که سخنان و اعمال شان است.

پای سفر تفریحی خانم وزیر به دیوان محاسبات باز شد
پای سفر تفریحی خانم وزیر به دیوان محاسبات باز شد

تصویری از نامه منان‌رئیسی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس به رییس دیوان محاسبات کشور جهت بررسی و شفاف‌سازی سفر تفریحی وزیر محترم راه و بستگان به ‎کیش منتشر شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است