کد خبر : 275334
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۸ - 10:09
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

بهنوش طباطبایی همسر جرج کلونی می‌شود

«خانم آقای جرج کلونی» عنوان تئاتری است که به کاگردانی مونا صوفی در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود، در این نمایش بهنوش طباطبایی به جای «امل کلونی» همسر جرج کلونی صحبت می‌کند.

بهنوش طباطبایی همسر جرج کلونی می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فیلم نیوز نوشت: بهنوش طباطبایی قرار است بعد از مدت‌ها با تئاتر «خانم آقای جرج کلونی» به صحنه بازگردد، اما این بازگشت کمی متفاوت است. او در این نمایش حضور فیزیکی روی صحنه ندارد و مخاطبان فقط صدای او را می‌شنوند که به جای «امل کلونی» همسر «جرج کلونی» حرف زده است.

آخرین حضور طباطبایی روی صحنه تئاتر به شهریور ماه سال ۱۳۹۹ برمی‌گردد که در نمایش «عشق روزهای کرونا» به کارگردانی محمد رحمانیان روی صحنه رفت ، اما به دلیل همبازی بودن با یک گربه، اپیزود او از این نمایش بعد از دو اجرا حذف شد.

نمایش «خانم آقای جرج کلونی» قرار است از ۲۷ آذر ماه اجرای خود را در سالن استاد سمندیاران تماشاخانه ایرانشهر آغاز کند.

متین ایزدی متن این تئاتر را براساس طرحی از سهیل دانش اشراقی به نگارش در آورده و در آن به روایت اتفاقات پشت صحنه یک فیلم هالیوودی پرداخته که در آن بدل جرج کلونی با دختری عرب به عنوان دستیار لباس آشنا می‌شود و این شروعی‌ است بر کشف گذشته‌ای رازآلود آن‌ها.

بهنام شرفی، میتـرا رفیع، ماهان عبدی، نفس بازغی،  الکس مرام‌کرم و مونا صوفی در این تئاتر به ایفای نقش پرداخته‌اند .

اخبار مرتبط:
جبلی: آماده‌ایم پایتخت ۸ را تولید کنیم
جبلی: آماده‌ایم پایتخت ۸ را تولید کنیم

رئیس سازمان صداوسیما گفت: تا آنجایی که بنده اطلاع دارم، مذاکراتی با آقای مهران مدیری برای تولید سریال صورت گرفته، اما اطلاعات دقیق بیشتر در رابطه با این موضوع را سیما فیلم ارائه خواهد داد.

نقد و بررسی سریال کنکل / یک داستان پلیسی جذاب با حضور هانیه توسلی و صابر ابر
نقد و بررسی سریال کنکل / یک داستان پلیسی جذاب با حضور هانیه توسلی و صابر ابر

سریال کنکل فضایی پلیسی و معمایی دارد و لوافی پور این بار سراغ روایت یک داستان پلیسی رفته است. داستان کنکل از یک سرقت آغاز می‌شود. یک دزدی در یک کارخانه قدیمی باعث می‌شود پای پلیس به ماجرا باز شود.

روزنامه اصولگرا: فستیوال کوچه با خاموش شدنش، درس همبستگی ملی داد/ دیدید برخورد امنیتی با چنین مراسمی چه زیان‌هایی دارد؟
روزنامه اصولگرا: فستیوال کوچه با خاموش شدنش، درس همبستگی ملی داد/ دیدید برخورد امنیتی با چنین مراسمی چه زیان‌هایی دارد؟

تصمیم به خاموشی جشن، جلوه‌ای از خودآگاهی جمعی بود؛ خودآگاهی‌ای که معتبرترین مجوز آن، قضاوت و وجدان عمومی است نه دستور یک مقام اداری. این لحظه‌ نمادین، نشان داد که قوام همبستگی اجتماعی در ایران تنها در سایه‌ تنوع سلیقه‌ها تجلی می‌یابد، نه در یکنواختی. وقتی کوچه‌های شهر به سکوت نشستند، شاهرگ های تجربه مشترک ما در برابر درد ملی به تپش افتاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است