کد خبر : 275267
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۸ - 12:07
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کلاهبرداری ۴۰۰ میلیون تومانی با چک‌های سرقتی

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از دستگیری 2سارق کلاهبردار که با استفاده از چک‌های مسروقه اقدام به کلاهبرداری 4 میلیارد ریالی از شهروندی کرده بودند خبر داد.

کلاهبرداری ۴۰۰ میلیون تومانی با چک‌های سرقتی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین تُرکیان، رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس آگاهی شهرستان خمینی‌شهر و اعلام شکایت مبنی بر کلاهبرداری ۴ میلیارد ریالی دو فرد ناشناسی از وی، موضوع در دستور کار کارآگاهان این فرماندهی قرار گرفت.

به نوشته فارس؛ وی افزود: در بررسی دقیق کارآگاهان پلیس مشخص شد متهمان با معرفی خود به عنوان مسؤول خرید یک شرکت، به انبار کالاهای مالباخته مراجعه و اقدام به خرید انواع لوازم خانگی به مبلغ ۴ میلیارد ریال کرده و به وی چند فقره چک بانکی داده‌اند.

ترکیان گفت: شاکی تعدادی از اجناس را برای آنها ارسال می‌کند و پس از چند روز متوجه می‌شود که موارد مندرج بر روی چک‌ها پاک شده و از وی کلاهبرداری شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان ادامه داد: با انجام تحقیقات تخصصی مشخص شد چک‌های ارائه شده به شاکی دارای سابقه سرقت از شهر مشهد است و در شهریور ماه سال جاری از خودروی شهروندی در آن شهرستان سرقت شده و متهمان با خودکار مخصوص اقدام به تحریر آنها کرده و تحویل مالباخته می‌دهند.

وی تصریح کرد: در ادامه و با انجام اقدامات ویژه و با به دست آوردن سرنخ‌هایی از محل اختفای متهمان، در نهایت هر ۲ سارق کلاهبردار در یک عملیات ضربتی و کاملا هماهنگ در یکی از شهرستان‌های همجوار دستگیر شدند.

ترکیان با اشاره به اینکه متهمان در تحقیقات تکمیلی صورت گرفته به بزه ارتکابی اعتراف کردند، خاطرنشان کرد: هر ۲ پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

اخبار مرتبط:
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اصفهان به دلیل کیفیت بالای شیر تولیدی‌اش نیز مشهور است و اکنون به‌اندازه ۱۶ استان کشور فقط شیر تولید می‌کند.

تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است
تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تقویت الگوهای گرم تابستانی در مناطقی از استان، از ۲۵ تیرماه و ماندگاری آن تا ۱۰ مردادماه خبر داد.

فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است
فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است

شهردار اصفهان گفت: حوزه فناوری باید مبدا تحول در شهرداری باشد و شرایط را آماده کند، چراکه این حوزه در آینده نقش کلیدی در اداره امور ایفا می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است