کد خبر : 275258
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۷ - 21:18
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدارس اصفهان و ۱۰ شهر استان تعطیل شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آموزش غیرحضوری تمامی مقاطع تحصیلی در نواحی شش گانه شهر اصفهان و ۱۰ شهر استان، خبر داد.

مدارس اصفهان و ۱۰ شهر استان تعطیل شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش اظهار کرد: باتوجه به استمرار سکون هوا، پایداری جو، افزایش غلظت آلاینده‌ها و صدور هشدار نارنجی اداره کل هواشناسی، کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مطابق با روزهای گذشته تشکیل شد.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: طبق مصوبه این کارگروه، فردا سه شنبه ۲۸ آذرماه، کلاس‌های مقاطع تحصیلی در نواحی شش‌گانه شهر اصفهان و مناطق آموزش و پرورش فلاورجان، پیربکران، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شاهین شهر، برخوار، مبارکه، شهر کاشان، شهرستان لنجان و شهرستان آران و بیدگل به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.

شیشه فروش اظهار کرد: کارکنان مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، قلبی و عروقی، زنان باردار و مادران شاغل دارای فرزند زیر شش سال و مقطع ابتدایی می‌توانند با موافقت مدیر خود از مرخصی استفاده و یا به صورت دورکاری فعالیت کنند.

وی با اشاره به ترکیب اعضای کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای استان، عنوان کرد: این کارگروه مرکب از معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، نمایندگان ادارات کل محیط زیست، هواشناسی، آموزش و پرورش، پلیس راهنمایی و رانندگی، مدیریت بحران و شهرداری اصفهان است، همچنین در این جلسات براساس تشخیص از متخصصان دانشگاهی، نمایندگان دیگر ادارات ازجمله صنعت و معدن، شرکت شهرک‌های صنعتی، ورزش و جوانان، شهرداری‌ها و… نیز دعوت می‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: تصمیمات نهایی این کارگروه بر مبنای اجماع دیدگاه‌ها و مبتنی بر مؤلفه‌های مختلفی از جمله وضعیت میانگین شاخص آلودگی هوا در ۲۴ ساعت گذشته و پیش بینی‌های احتمالی در ساعات پیش رو اتخاذ و اعلام می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: ایجاد محدودیت‌های تخصیص گاز برای صنایع بزرگ استان همچنان ادامه دارد تا این صنایع دوره تعمیرات خود را به زمان کنونی اختصاص دهند.

شیشه فروش ادامه داد: همچنان اقدامات تشدید کننده آلودگی هوا از جمله خاکبرداری، بتن ریزی، سوزاندن بقایای گیاهی و… ممنوع است و طرح محدودیت زوج و فرد و برخورد با متخلفان و صاحبان خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی نیز در دستور کار پلیس راهنمایی و رانندگی قرار دارد.

اخبار مرتبط:
تصادف پراید و پژو در محور نطنز – کاشان ۱۰ مصدوم داشت
تصادف پراید و پژو در محور نطنز – کاشان ۱۰ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت:برخورد پراید و پژو در محور نطنز- کاشان۱۰ مصدوم داشت که ۸ نفر از آنان به بیمارستان خاتم‌الانبیاء نطنز منتقل شدند.

ایرلاین بومی اصفهان در آسمان ایران به پرواز درآمد
ایرلاین بومی اصفهان در آسمان ایران به پرواز درآمد

ایرلاین بومی اصفهان در آسمان ایران به پرواز درآمد و اولین پرواز خود را از مسیر تهران به اصفهان طی کرد.

استاندار اصفهان: افتتاح خط هوایی مستقل، آغاز پرواز توسعه اصفهان است
استاندار اصفهان: افتتاح خط هوایی مستقل، آغاز پرواز توسعه اصفهان است

استاندار اصفهان افتتاح نخستین خط هوایی مستقل این استان را نقطه‌عطفی در شکوفایی ظرفیت‌های حمل‌ونقل هوایی کشور دانست و از بخش خصوصی به‌عنوان طلایه‌دار این تحول بزرگ تقدیر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است