کد خبر : 275041
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۵ - 14:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

مجمع تشخیص از طرح شفافیت قوا حذف شد

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شورا‌های مجلس آخرین مصوبات اعضای کمسیون متبوعش درباره طرح شفافیت قوای سه‌گانه از جمله حذف مجمع تشخیص مصلحت نظام از این طرح و تشکیل کارگروه ۶ نفره برای تشخیص محرمانه بودن موارد را تشریح کرد.

مجمع تشخیص از طرح شفافیت قوا حذف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم: عضو کمیسیون شورا‌های مجلس آخرین مصوبات اعضای کمسیون متبوعش درباره طرح شفافیت قوای سه‌گانه از جمله حذف مجمع تشخیص مصلحت نظام از این طرح و تشکیل کارگروه ۶ نفره برای تشخیص محرمانه بودن موارد را تشریح کرد.

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت بررسی طرح شفافیت قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهاد‌ها گفت: بررسی ایرادات شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به این طرح در دستورکار جلسه اعضای کمیسیون شورا‌ها قرار داشت و ایرادات از جمله اینکه برخی از مفاد مغایرت قانونی داشت و همچنین ایراد گرفته شده بود که برخی از موارد محرمانه است که این موارد نیز از طرح حذف شد و در نهایت ایرادات و ابهامات بر طرف شد.

عضو کمیسیون شورا‌های مجلس با اشاره به ایرادات مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به این طرح مبنی بر اینکه مجلس نمی‌تواند درباره شفافیت برای مجمع تصمیم‌گیری کند، گفت: در نهایت با تصویب اعضای کمیسیون، مجمع تشخیص مصلحت نظام از این طرح کنار گذاشته شد و اینکه مجمع می‌خواهد شفافیت را طبق آیین‌نامه داخلی خود انجام دهد یا خیر؟ بر عهده خود مجمع گذاشته شد.

محمدصالحی با بیان اینکه اعضای کمسیون و اکثریت نمایندگان بر اجرای طرح شفافیت قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها، تاکید دارند، گفت: گزارش کمیسیون درباره طرح شفافیت قوای سه‌گانه تهیه و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه می‌شود.

اخبار مرتبط:
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد

تشییع مرحومه مغفوره «زرین احمدی نژاد» خواهر محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم صبح امروز (شنبه) از میدان ۷۲ نارمک برگزار شد.

بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!
بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!

در حالی‌که هنوز گردوغبار تعیین‌تکلیف بانک آینده فرو ننشسته، بانک مرکزی این‌بار موسسه ملل را نشانه رفته است؛ موسسه‌ای که به‌گفته منابع آگاه، به‌دلیل ناترازی شدید، تخلفات مالی متعدد و بی‌اعتنایی به دستورالعمل‌های اصلاحی، زیر تیغ نظارت ویژه و هیات سرپرستی می‌رود.

اولین واکنش به استعفای خبرساز فیاض زاهد
اولین واکنش به استعفای خبرساز فیاض زاهد

آیا آقای زاهد به جای اعتراض و استعفاء بر سر این انتصاب، نمی‌توانست از رئیس جمهور بپرسد که وزارت اطلاعات تحت مدیریت رسمی او چرا زمینه‌ساز چنین احکامی می‌شود؟ به نظرم می‌توانست اما گویا مسیر اصلی گم شده است!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است