کد خبر : 275019
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۵ - 13:07
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

اولین محروم پس از دربی ۱۰۲ کیست؟

کمیته اخلاق و انضباطی مشغول به کارند! اولین محروم پس از دربی ۱۰۲ کیست؟/ کمیته اخلاق و انضباطی مشغول به کارند! تحریریه داخلی زمان مطالعه: ۱ دقیقه بعد از دربی دو تیم استقلال و پرسپولیس شکایت‌های متعددی از هم داشتند که برخی از این شکایت‌ها هنوز ثبت نشده و ادعای دو باشگاه بوده است.

اولین محروم پس از دربی ۱۰۲ کیست؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛  خبرورزشی نوشت: دربی تهران روز پنج‌شنبه در حضور پرشور تماشاگران در استادیوم آزادی با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید. در پایان این بازی اعضای دو تیم مصاحبه‌های متعددی علیه هم داشتند که این منجر به شکایت‌های بی‌شماری از هم شده است. به سرعت نمی‌توان از کمیته انضباطی انتظار رای داشت به این خاطر که برخی از این شکایت‌ها هنوز از سوی دو تیم در کمیته انضباطی ثبت نشده است.

اما اولین پرونده‌ای که قرار است مورد بررسی قرار گیرد پرونده مصاحبه یحیی گل‌محمدی علیه فدراسیون فوتبال است. او در پایان این بازی ادعا کرد که مدیر عامل باشگاه استقلال با رئیس فدراسیون فوتبال رفیق است. طبیعتا منظور یحیی گل‌محمدی این بوده که باشگاه استقلال از رفاقت مدیرعاملش با رئیس فدراسیون فوتبال سود می‌برد.

کمیته اخلاق رسیدگی به این پرونده را در دست گرفته است و ممکن است این پرونده در روزهای پایانی هفته جاری منجر به اعلام رای شود و ممکن است برای سرمربی تیم پرسپولیس محرومیت به همراه داشته باشد. این ادعا از آنجایی که مدیر عامل باشگاه استقلال را هم نشانه گرفته است با شکایت باشگاه استقلال هم از یحیی گل‌محمدی همراه بود.

اخبار مرتبط:
استقلال ۱-۰ استقلال خوزستان: بازگشت محتاط آبی‌ها روی مدار بُرد
استقلال ۱-۰ استقلال خوزستان: بازگشت محتاط آبی‌ها روی مدار بُرد

دیدار دو تیم استقلال و استقلال خوزستان به نفع آبی پوشان به پایان رسید.

AFC رسماً بازی‌های استقلال و سپاهان را به «زمین بی‌طرف» منتقل کرد
AFC رسماً بازی‌های استقلال و سپاهان را به «زمین بی‌طرف» منتقل کرد

کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) برنامه دیدار‌های مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ را ویرایش کرد. AFC که پیش‌تر ورزشگاه شهدای شهر قدس را برای دیدار رفت استقلال ایران - الحسین اردن و استادیوم نقش جهان اصفهان را به‌عنوان میزبان بازی رفت سپاهان ایران - الاهلی قطر درج کرده بود، نام این دو ورزشگاه و ساعت برگزاری بازی‌ها را حذف کرد و عبارت «تعیین خواهد شد (زمین بی‌طرف)» را مقابل نام این دو مسابقه نوشت.

درخواست جدایی سه استقلالی؛ ساپینتو: مشکلی ندارم، رضایت‌نامه‌تان را از باشگاه بگیرید
درخواست جدایی سه استقلالی؛ ساپینتو: مشکلی ندارم، رضایت‌نامه‌تان را از باشگاه بگیرید

رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی و عارف آقاسی در پایان تمرین عصر امروز (چهارشنبه) استقلال از ریکاردو ساپینتو درخواست صدور مجوز جدایی کردند که سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان اعلام کرد تصمیم نهایی برای جدایی آن‌ها تنها با موافقت مسئولان باشگاه امکان‌پذیر است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است