کد خبر : 274692
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۲ - 10:37
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سخنگوی دولت: مدیریت «ساداتی‌نژاد» خوب بود

سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت گفته بود: «آقای ساداتی‌نژاد استعفا دادند و استعفای ایشان پذیرفته شد، اکنون نیز یکی از معاونان سابق ایشان، سرپرست وزارتخانه است. آن چیزهایی که گفته می‌شود شایعه است، صحت ندارد و نباید بدان توجه کرد.دولت اکنون از کمک‌های ایشان استفاده می‌کند و در آینده نیز همکاری‌هایی خواهیم داشت.»

سخنگوی دولت: مدیریت «ساداتی‌نژاد» خوب بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه هم میهن در گزارشی از حمایت علی بهادری‌جهرمی، سخنگوی دولت رئیسی از سیدجواد ساداتی‌نژاد در زمان برکناری که دولت آن را «استعفا» خوانده بود، انتقاد کرده است.

اما بهادری در حمایت از ساداتی‌نژاد چه گفته بود؟ بر اساس آنچه خبرگزاری تسنیم در تاریخ ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ منتشر کرده، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت در واکنش به شایعه دستگیری ساداتی‌نژاد وزیر سابق جهاد کشاورزی گفته بود: «آقای ساداتی‌نژاد استعفا دادند و استعفای ایشان پذیرفته شد، اکنون نیز یکی از معاونان سابق ایشان، سرپرست وزارتخانه است. آن چیزهایی که گفته می‌شود شایعه است، صحت ندارد و نباید بدان توجه کرد.دولت اکنون از کمک‌های ایشان استفاده می‌کند و در  آینده نیز همکاری‌هایی خواهیم داشت.»

جهرمی تاکید کرده بود: «مدیریت ساداتی‌نژاد در حوزه مدیریت غذایی موجب شد که کشور دچار مشکلی در این حوزه نشود، اما بنابر ارزیابی‌هایی که صورت گرفت رئیس‌جمهور تصمیم به تغییر مدیریتی در این حوزه گرفتند.»

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه درباره عدم حضور ایران در نشست شرم‌الشیخ: تصمیم‌گیری درباره این مورد، مشمول بررسی‌های دقیق در وزارت خارجه و نهاد‌های بالادستی است
سخنگوی وزارت خارجه درباره عدم حضور ایران در نشست شرم‌الشیخ: تصمیم‌گیری درباره این مورد، مشمول بررسی‌های دقیق در وزارت خارجه و نهاد‌های بالادستی است

سخنگوی وزارت خارجه درباره حضور ایران در نشست شرم‌الشیخ هم گفت: تصمیم‌گیری در مورد مشارکت در یک روند یا یک رویداد دیپلماتیک ـ آن هم با این سطح از اهمیت ـ حتماً مشمول بررسی‌های دقیق کارشناسی، هم در وزارت امور خارجه و هم در سایر نهادهای ذی‌ربط می‌شود.

سخنگوی وزارتخارجه: نماینده ویژه پوتین امروز با «لاریجانی» دیدار می‌کند
سخنگوی وزارتخارجه: نماینده ویژه پوتین امروز با «لاریجانی» دیدار می‌کند

نماینده‌ی ویژه‌ پوتین، با «علی لاریجانی»، دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار خواهد کرد.

روزنامه جمهوری اسلامی: کلاه گشاد مجلس بر سر دولت برای رسوب افغانستانی‌ها در ایران؛ مجلس دوازدهم این ننگ را به نام خود ثبت می‌کند؟
روزنامه جمهوری اسلامی: کلاه گشاد مجلس بر سر دولت برای رسوب افغانستانی‌ها در ایران؛ مجلس دوازدهم این ننگ را به نام خود ثبت می‌کند؟

کدام مجلس و دولتی را در دنیا سراغ دارید که چنین آگاهانه، تیشه به ریشه‌های هویت ملی، امنیت سرزمینی و اقتدار ملی‌اش بزند که مجلس دوازدهم این بی‌اعتباری را بر خود می‌خرد؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است