کد خبر : 274692
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۲ - 10:37
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سخنگوی دولت: مدیریت «ساداتی‌نژاد» خوب بود

سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت گفته بود: «آقای ساداتی‌نژاد استعفا دادند و استعفای ایشان پذیرفته شد، اکنون نیز یکی از معاونان سابق ایشان، سرپرست وزارتخانه است. آن چیزهایی که گفته می‌شود شایعه است، صحت ندارد و نباید بدان توجه کرد.دولت اکنون از کمک‌های ایشان استفاده می‌کند و در آینده نیز همکاری‌هایی خواهیم داشت.»

سخنگوی دولت: مدیریت «ساداتی‌نژاد» خوب بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه هم میهن در گزارشی از حمایت علی بهادری‌جهرمی، سخنگوی دولت رئیسی از سیدجواد ساداتی‌نژاد در زمان برکناری که دولت آن را «استعفا» خوانده بود، انتقاد کرده است.

اما بهادری در حمایت از ساداتی‌نژاد چه گفته بود؟ بر اساس آنچه خبرگزاری تسنیم در تاریخ ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ منتشر کرده، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت در واکنش به شایعه دستگیری ساداتی‌نژاد وزیر سابق جهاد کشاورزی گفته بود: «آقای ساداتی‌نژاد استعفا دادند و استعفای ایشان پذیرفته شد، اکنون نیز یکی از معاونان سابق ایشان، سرپرست وزارتخانه است. آن چیزهایی که گفته می‌شود شایعه است، صحت ندارد و نباید بدان توجه کرد.دولت اکنون از کمک‌های ایشان استفاده می‌کند و در  آینده نیز همکاری‌هایی خواهیم داشت.»

جهرمی تاکید کرده بود: «مدیریت ساداتی‌نژاد در حوزه مدیریت غذایی موجب شد که کشور دچار مشکلی در این حوزه نشود، اما بنابر ارزیابی‌هایی که صورت گرفت رئیس‌جمهور تصمیم به تغییر مدیریتی در این حوزه گرفتند.»

اخبار مرتبط:
موسویان: بهتر است مذاکره کنندگان ایران و امریکا در دور بعدی بطور مستقیم گفت‌و‌گو کنند
موسویان: بهتر است مذاکره کنندگان ایران و امریکا در دور بعدی بطور مستقیم گفت‌و‌گو کنند

‏سیدحسین موسویان، عضو سابق تیم مذاکره کننده ایران مجددا بر ضرورت مذاکره مستقیم تاکید کرد و نوشت: ویتکوف گفته که دور بعدی مذاکرات احتمالا این هفته در اروپا برگزار می شود. بهتر است مذاکره کننده گان ایران و امریکا در دور بعدی بطور مستقیم گفت‌و‌گو کنند تا درک درستی از مواضع متقابل پیدا کنند.»

کاخ سفید: ادامه غنی‌سازی ایران خط قرمز ما است!
کاخ سفید: ادامه غنی‌سازی ایران خط قرمز ما است!

سخنگوی کاخ سفید می‌گوید واشنگتن به خطوط قرمز اعلام شده توسط مذاکره‌کننده ارشد آمریکا درباره ایران پایبند است.

خبر جدید درباره دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا
خبر جدید درباره دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا

خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال در پیامی در شبکه‌های اجتماعی زمان و مکان برگزاری دور پنجم مذاکرات واشنگتن-تهران را اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است