کد خبر : 274476
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ - 21:41
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

محمدرضا باهنر: پنج گروه در جبهه اصولگرایی آماده ارائه لیست انتخاباتی هَستند

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: درحال حاضر اصولگرایان به دنبال ایجاد وفاق هستند، پنج گروه در جبهه اصولگرایی آمادگی خود برای حضور و ارائه لیست در انتخابات را اعلام کرده اند.

محمدرضا باهنر: پنج گروه در جبهه اصولگرایی آماده ارائه لیست انتخاباتی هَستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: محمدرضا باهنر در نشست مشترک جامعه اسلامی مدیران با جامعه اسلامی مهندسین ضمن بیان اینکه امسال دو انتخابات حساس مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را پیش رو داریم گفت: مقام معظم رهبری متفاوت از هرسال، امسال بسیار زودتر مساله انتخابات را مطرح کردند و در رابطه با اجابت مطالبه معظم له، هرگروه فعال می تواند در این عرصه نقش خود را ایفا کند و پاسخ روشنی در رابطه را مشارکت عمومی داشته باشد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تأکید کرد: درحال حاضر اصولگرایان به دنبال ایجاد وفاق هستند، پنج گروه در جبهه اصولگرایی آمادگی خود برای حضور و ارائه لیست در انتخابات را اعلام کرده اند و در این بین سهم خواهی آسیب به ائتلاف و وحدت اصولگرایان می زند و امیدواریم با کمک همه احزاب و تشکل های فعال حوزه اصولگرایی بتوانیم از این اتفاق جلوگیری کنیم.

باهنر با تشریح و تحلیل عملکرد اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو یادآور شد: اصلاح طلبان به دو گروه تقسیم می شوند؛ عده‌ای از آنها اعتقاد به تحریم انتخابات دارند اما عده ای دیگر حیات خود را وابسته به حضور در انتخابات و مشارکت می دانند، مطابق اخبار واصله آنها تا حدودی در تهران به یک لیست واحد رسیده اند و این می تواند اصولگرایان را نسبت به لزوم وحدت هوشیار سازد.

وی با اشاره به تغییرات سازوکار تأیید صلاحیت داوطلبان در انتخابات مجلس سیزدهم، اظهار کرد: در این دوره افراد بیشتری ثبت نام کرده و با تغییر در برخی از سازوکارها امکان حضور در انتخابات برای افراد بیشتری به عنوان کاندیدا فراهم شده است و همین می تواند منجر به افزایش مشارکت شود.

رئیس جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری گفت: در حوزه‌های انتخابی کوچکتر شخصیت‌های حقوقی کمتر مورد توجه بوده و به دلیل بافت اقلیمی شخصیت‌های حقیقی امکان رأی آوری پیدا می‌کنند و حضور این افراد به صورت طبیعی بر میزان مشارکت عمومی در انتخابات افزوده می‌شود.

باهنر با تأکید بر سعه صدر در زمینه تأیید صلاحیت ها بیان کرد: افرادی که به اصول انقلاب اسلامی پایبند هستند ورودشان در انتخابات بلامانع است اما ورود ضدانقلاب و کسانی که به نوعی اغتشاشگر، فتنه گر و ضدانقلاب تلقی می شوند ممنوع است، این تنها منحصر به جمهوری اسلامی ایران نیست بلکه در همه نظام های دنیا افرادی از این جنس را در ساختارهای اساسی کشور نمی پذیرند.

اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند
هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند

روزنامه «هاآرتص» فاش کرد که مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است