کد خبر : 274304
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۹ - 17:25
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: عباس عبدی پیاده‌نظامِ بی‌مصرفِ اصلاح‌طلبان است

یک نماینده مجلس خطاب به عباس عبدی نسبت به انتقاد این فعال سیاسی اصلاح طلب درباره پرونده فساد چای و نسبت آن با اصولگرایان واکنش نشان داد.

نماینده مجلس: عباس عبدی پیاده‌نظامِ بی‌مصرفِ اصلاح‌طلبان است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی روز گذشته در خصوص فساد چای دبش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‌اکنون اعلام شده که علت استعفا و برکناری وزیر جهاد کشاورزی و قائم مقام او فساد در واردات نهاده‌های دامی بوده. چرا همان زمان که استعفایش را اعلام کردند یک کلمه در این باره نگفتند؟ این نوع شفافیت و مبارزه با فساد، مختص اصولگرایان است.

در این راستا، محمود احمدی‌بیغش، نماینده شازند در مجلس یازدهم در واکنش به توئیت عباس عبدی در این شبکه اجتماعی نوشت: آقای عباس عبدی شما پیاده نظام بی مصرف اسب های مرده اصلاحاتی ها هستید که با این تهمت ها و فرافکنی ها نمی توانید فجایع دوران مدیریتی خود و خیانت های بزرگی که به کشور در جاهای حساس از جمله برنامه های هسته ای ایران داشته اید را کم اثر کنید، حافظه تاریخی مردم ما قوی تر از مهمل بافی های شماست !!

اخبار مرتبط:
پزشکیان در دیدار با سلطان عمان: قدردان نقش فعال و سازنده عمان در روند مذاکرات با آمریکا هستیم
پزشکیان در دیدار با سلطان عمان: قدردان نقش فعال و سازنده عمان در روند مذاکرات با آمریکا هستیم

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و عمان ظرفیت‌هایی در اختیار دارند که می‌توانند برای رفاه و پیشرفت یکدیگر و دیگر ملت‌های منطقه به کار گیرند، گفت: از نقش فعال و سازنده سلطنت عمان در روند مذاکرات غیرمستقیم نیز قدردانی می‌کنیم و امیدواریم این روند به نتایج خوبی منجر شود.

انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات
انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات

مقام معظم رهبری در حکمی حجت‌الاسلام‌ عبدالرضا ایزدپناه را به عنوان نماینده ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول این روزنامه منصوب کردند.

سعودی‌ها هم قاسمیان را رها کند، باید در ایران محاکمه شود
سعودی‌ها هم قاسمیان را رها کند، باید در ایران محاکمه شود

کسی که اندکی تقوا داشته باشد حرمت دو شهر مقدس مکه و مدینه را حفظ می کند و با مقایسه این دو حرم با آنتالیا، به دروغ نمی گوید در جوار حرم الهی و نبوی، مراکز فحشا برقرار کرده اند و حال آن که این دو شهر، عاری از چنین مراکزی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است