کد خبر : 274244
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۹ - 10:20
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

همسر دوستم به من هم خیانت می‌کرد، کُشتمش!

مردی که در پی رابطه پنهانی با همسر دوستش، این زن را کشته است در جلسه دادگاه مدعی شد، مقتول به او هم خیانت کرد و به همین دلیل مستحق مرگ بود.

همسر دوستم به من هم خیانت می‌کرد، کُشتمش!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مردی که در پی رابطه پنهانی با همسر دوستش، این زن را کشته است در جلسه دادگاه مدعی شد، مقتول به او هم خیانت کرد و به همین دلیل مستحق مرگ بود.

اولین جلسه محاکمه این متهم دو سال قبل برگزار و در آن جلسه به قصاص محکوم شد اما حالا او بعد از گذشت سه سال از زمان تشکیل پرونده مدعی شده است مقتول نه تنها به شوهرش بلکه به رابطه‌ای که بین خودشان بود نیز خیانت کرده بود.

مردی سه سال قبل به ماموران خبر داد همسرش فرزانه گم شده است. او گفت: زنم برای خرید بیرون رفته بود اما دیگر برنگشت.

تحقیقات ماموران نشان داد فرزانه با مردی به نام بهنام که از دوستان شوهرش است رابطه داشت. با افشای این رابطه پنهانی، بهنام بازداشت شد. او گفت: من دوست شوهر فرزانه بودم. ما با هم رفت‌وآمد داشتیم و در همین رفت‌وآمدها بود که به فرزانه علاقه‌مند شدم و رابطه ما شروع شد. ما با یکدیگر کار هم می‌کردیم. آخرین بار که با هم بیرون رفته بودیم به خاطر بدهی با هم دعوا کردیم. من دو ضربه چاقو به او زدم، بعد او را خفه و جسدش را در ورامین رها کردم.

به این ترتیب، ماموران جسد را پیدا کردند و به پزشکی قانونی انتقال دادند. با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.

متهم پای میز محاکمه رفت و اعتراف کرد با همسر دوستش رابطه داشته و او را به قتل رسانده است. هرچند متهم گفت از کرده خودش پشیمان است اما با توجه به درخواست اولیای دم، به قصاص محکوم شد. رأی صادره در دیوان عالی کشور نیز تایید شد.

قرار بود بهنام قصاص شود اما با توجه به اینکه اولیای دم باید تفاضل دیه می‌پرداختند و آن را نپرداخته بودند، حکم اجرا نشد تا اینکه بعد از گذشت سه سال متهم با ارسال نامه‌ای به دادگاه درخواست تعیین تکلیف کرد.

اولیای دم: قصاص می‌خواهیم اما پول نداریم

وقتی جلسه رسیدگی به درخواست متهم در شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد، ابتدا اولیای دم در جایگاه قرار گرفتند. آنها گفتند: ما درخواست قصاص داریم اما توان پرداخت تفاضل دیه را نداریم و گذشت هم نمی‌کنیم.

متهم که برای بار دوم در دادگاه حاضر شده بود، این بار مدعی شد رابطه‌اش با فرزانه فقط کاری بوده است. او گفت: من به دوستم خیانت نکردم. فرزانه بود که به او خیانت می‌کرد. من و فرزانه رابطه کاری با هم داشتیم. چند روز قبل از حادثه متوجه شدم فرزانه علاوه بر اینکه با من رابطه کاری دارد با دوست من هم دوست شده و به شوهرش خیانت می‌کند؛ او به هر دوی ما خیانت می‌کرد برای همین او را به قتل رساندم. او مستحق مرگ بود.

بعد از گفته‌های جدید متهم، قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

اخبار مرتبط:
خبرگزاری فارس: رویداد «هفتۀ دیزاین تهران» به دلیل انتشار ویدئوی مبتذل متوقف شد
خبرگزاری فارس: رویداد «هفتۀ دیزاین تهران» به دلیل انتشار ویدئوی مبتذل متوقف شد

در پی انتشار ویدیوی مبتذل در رویداد «هفتۀ دیزاین تهران»، این برنامه از امروز متوقف شد. این اقدام پس از انتشار بیانیۀ بسیج دانشجویی پردیس هنرهای زیبا صورت گرفت که این رویداد را «نماد افت استانداردهای علمی و انضباطی» معرفی کرده بود

یک حقوقدان: مجازات‌های سبک، جان کارگران معادن را بی‌ارزش کرده است/ کارفرمایان قسر درمی‌روند!
یک حقوقدان: مجازات‌های سبک، جان کارگران معادن را بی‌ارزش کرده است/ کارفرمایان قسر درمی‌روند!

فرشاد اسماعیلی گفت: وقتی کارفرما بداند در صورت مرگ و حادثه برای کارگر، تنها باید دیه بدهد و چند ماه حبس بکشد، دیگر ایمنی را جدی نمی‌گیرد. قوانین در این زمینه بازدارندگی کافی ندارد.

آیت‌الله قاضی‌زاده: موتورسواری بانوان در فقه اسلامی مجاز است و اشکالی ندارد
آیت‌الله قاضی‌زاده: موتورسواری بانوان در فقه اسلامی مجاز است و اشکالی ندارد

استاد دروس خارج از فقه حوزه علمیه قم گفت: در باب موتورسواری یا دوچرخه‌سواری بانوان آنچه در حال حاضر مشهور است و برخی از فقها به آن فتوا داده‌اند، به لحاظ حکم اولی شرع، حکم به جواز داده شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است