کد خبر : 274243
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۹ - 10:04
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

کیهان: بر باد دادن ۱۸میلیارد دلار در دولت روحانی خیلی بیشتر از فساد چای دبش در دولت رئیسی است

روزنامه حسین شریعتمداری برای دومین روز متوالی در مقام دفاع از دولت ابراهیم رئیسی در خصوص فساد 140هزار میلیاردتومانی برآمد.

کیهان: بر باد دادن ۱۸میلیارد دلار در دولت روحانی خیلی بیشتر از فساد چای دبش در دولت رئیسی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروزش با اشاره به فساد در چای دبش نوشت:

گفت: بر باد دادن ۱۸ میلیارد دلار و‌۶۰ تن طلا گناه بزرگ‌تری است یا سوءاستفاده و فساد ۳ میلیارد دلار‌ی؟!
گفتم: این چه سؤالی است؟! هر دو مورد خطا و گناه نابخشودنی است و‌لی البته ۱۸ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا خیلی بیشتر از ۳ میلیارد دلار است.
گفت: حالا اگر وقتی پای برخورد با مفسدان در میان باشد برخی از مسئولانی که باعث فساد ۱۸ میلیارد دلاری و ۶۰ تن طلا شده‌اند از عاملان فساد حمایت کنند و زیر بار این جرم بزرگ نروند گناهکار هستند یا کسانی که بلافاصله بعد از پی بردن به فساد ۳ میلیارد دلاری قاطعانه با عوامل فساد برخورد کرده‌اند؟!
گفتم: این هم سؤال بی‌جایی است. خُب معلوم است که مسئولان گروه اول خودشان هم گناهکارند و مسئولان گروه دوم، قابل تقدیر و تحسین هستند. حالا این سؤال‌ها برای چیست؟!
گفت: مدعیان اصلاحات که در دوران آنها ۱۸ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا بر باد رفته و حاضر به پذیرش مسئولیت خود نبوده‌اند و حتی مقابله با برخی از مفسدان را خط قرمز خود اعلام می‌کردند، حالا به جای تشکر از دولت و دستگاه قضائی برای برخورد قاطع با فساد ۳ میلیارد دلاری‌، به آنها ایراد می‌گیرند!
گفتم: برای این که برخورد قاطع دولت و قوه قضائیه با این فساد کلان در افکار عمومی این پرسش را پیش می‌آورد که چرا مدعیان اصلاحات با مفاسد چند برابر آن در دوران خود برخورد نکرده‌اند!
گفت: به روی خودشان هم نمی‌آورند که باید در مقابل این دوگانگی برخورد خود پاسخگو باشند!
گفتم: این ضرب‌المثل بیخودی در فرهنگ ما نیامده است که «‌قربون برم خدا را، یک بام و دو هوا را؟! اینور بوم گرما را، اونور بوم سرما را‌»!
اخبار مرتبط:
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!
ترامپ: سانتریفیوژهای ایران باید برچیده شوند!

​ترامپ گفت که خواهان برچیده شدن کامل تاسیسات غنی سازی ایران است. وی مدعی شد این کار در مذاکرات یا در بمباران ، انجام خواهد شد.

اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند
اعضای شورای امنیت با نماینده ویژه ترامپ، درباره ایران گفت‌وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

خانه کارگر: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند
خانه کارگر: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند

دبیر اجرایی خانه کارگر هرمزگان گفت: هنوز ۱۱ کارگر اسکله شهید رجایی مفقودند و اطلاعی از سرنوشت این کارگران در دست نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است