کد خبر : 274220
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۹ - 12:05
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فرماندهی انتظامی اصفهان: تبعیضی بین قهرمانان ورزش در معافیت سربازی نیست

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: کلیه ورزشکاران قهرمان در صورت کسب مقام قهرمانی مسابقات المپیک، جهانی و آسیایی ازمعافیت سرباز قهرمان بهره‌مند می‌شوند.

فرماندهی انتظامی اصفهان: تبعیضی بین قهرمانان ورزش در معافیت سربازی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهرداد پناهپوریان، معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: براساس قانون سرباز قهرمان نفرات اول، دوم و سوم مسابقات المپیک، مسابقات جهانی و آسیایی تحت پوشش کمیته بین المللی المپیک می‌توانند از معافیت سربازی بهره‌مند شوند.

به نوشته فارس؛ وی بیان کرد: در قانون سرباز قهرمان شرط رده سنی برای بهره‌مندی از قهرمانی ملاک نیست و کلیه ورزشکاران در رشته‌های مختلف ورزشی در صورت کسب مقام قهرمانی، پس از درخواست از جانب وزارت ورزش و جوانان و با تایید ستاد کل نیروهای مسلح می‌توانند از این معافیت بهره‌مند شوند.

پناهپوریان تصریح کرد: شایعات مطرح شده در خصوص تبعیض بین برخی قهرمانان ورزشی در رشته‌های مختلف صحت نداشته و قانون سرباز قهرمان شامل تمامی ورزشکاران کشورمان که موفق به کسب مدال قهرمانی شده‌اند، می شود و سازمان وظیفه عمومی فراجا به محض ارسال درخواست از جانب وزارت ورزش و جوانان و تایید ستادکل نیروهای مسلح طبق روال سابق، نسبت به صدور کارت معافیت سربازی اقدام می‌کند.

اخبار مرتبط:
خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است
خدمات مردمی وانسجام اجتماعی محور برگزاری برنامه‌های اربعین اصفهان است

معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان از برگزاری باشکوه مراسم اربعین امسال با محوریت خدمات مردمی و انسجام اجتماعی خبر داد و گفت: اربعین امسال فرصتی برای تقویت اتحاد و همدلی است.

کارگروه ویژه طرح نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان تشکیل می‌شود
کارگروه ویژه طرح نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان تشکیل می‌شود

استاندار اصفهان از تشکیل کارگروه ویژه رفع نظام مسائل صنایع‌دستی در اصفهان خبر داد و گفت: مسائل و مشکلات صنایع‌دستی اصفهان اگر حل شود، مشکلات صنایع‌دستی کل کشور هم مرتفع می‌شود.

تشکیل کارگروه ویژه صادرات صنایع‌ دستی در اصفهان / ارزیابی نقره از این پس در استان انجام می‌شود
تشکیل کارگروه ویژه صادرات صنایع‌ دستی در اصفهان / ارزیابی نقره از این پس در استان انجام می‌شود

معاون صنایع‌دستی وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: از این پس ارزیابی صادرات نقره در خود اصفهان انجام خواهد شد، همچنین بسته‌های حمایتی شامل تسهیلات، معافیت‌های مالیاتی و حذف آزمون‌های تکراری برای استادکاران صنایع‌دستی به تصویب رسیده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است