کد خبر : 273948
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۷ - 10:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۳ واحد صنفی متخلف در اصفهان پلمب شدند

رئیس مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از پلمب 3 واحد صنفی لباس در شهر اصفهان به علت تخلفات صنفی، توسط مأموران پلیس اطلاعات و امنیت استان خبر داد.

۳ واحد صنفی متخلف در اصفهان پلمب شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسعود طریفی، رئیس مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان داشت: در راستای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با واحدهای صنفی متخلف، ماموران پلیس اطلاعات وامنیت عمومی استان ۶۵ بوتیک لباس را در سطح شهر اصفهان مورد بازدید و ارزیابی قرار دادند.

به نوشته فارس؛ وی افزود: در این راستا ۳ واحد متخلف به علت عدم رعایت قوانین و مقررات صنفی و بی توجهی به اخطارهای قبلی با هماهنگی و دستور مرجع قضائی پلمب و به ۱۵ واحد صنفی دیگر نیز تذکر کتبی و اخطار داده شد.

طریفی هدف از اجرای این طرح را نظارت کامل بر اصناف در راستای رعایت قانون و مقررات و رضایت‌مندی شهروندان عنوان کرد و از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای صنفی مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

محیط زیست اصفهان: حیات وحش از تب برفکی مصون مانده است
محیط زیست اصفهان: حیات وحش از تب برفکی مصون مانده است

رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: تاکنون هیچ موردی از بیماری تب برفکی در حیات وحش و مناطق حفاظت‌شده استان اصفهان مشاهده نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است