کد خبر : 273915
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۶ - 13:34
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

حمید رسایی از امیر تتلو حمایت کرد

حمید رسایی با انتشار تصاویری از تقدیر «امیر تتلو» در سال ۹۶ و در دفاع از آن برنامه نوشت: برنامه سال ۹۶ خبرگزاری فارس، مراسم خوبی بود، اما خوبتر از آن، ایده تقدیر از کسانی بود که در فضای مجازی فعالیت دارند و بواسطه نظراتشان، مورد هجمه معاندین قرار گرفته بودند. فضاسازی آن روز و امروز درباره آن مراسم از طرف یک جریان خاص هم بیشتر به دلیل دفاع این تیپ اجتماعی از انقلاب اسلامی و اظهار پشیمانی آن‌ها از گذشته‌شان بود. این جماعت دوست ندارند این بازگشت‌پذیری به آغوش دین و انقلاب، الگو شود و گذشته نامناسب افراد ترمیم شود.

حمید رسایی از امیر تتلو حمایت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمید رسایی با انتشار تصاویری از تقدیر «امیر تتلو» در سال ۹۶ و در دفاع از آن برنامه نوشت: «برنامه سال ۹۶ خبرگزاری فارس، مراسم  خوبی بود، اما خوبتر از آن، ایده تقدیر از کسانی بود که در فضای مجازی فعالیت دارند و  بواسطه نظراتشان، مورد هجمه معاندین قرار گرفته بودند.

در مراسم آن سال، تیپ‌های مختلفی هم تقدیر شدند: محیط‌بان، مجری، خبرنگار، خواننده، هنرپیشه تا همسر مدافع حرمی که در فضای مجازی فعالیت داشت و جملگی به دلیل دفاع از ارزش‌های دینی و انقلابی مورد هجمه واقع شده بودند.

البته فضاسازی آن روز و امروز درباره آن مراسم از طرف یک جریان خاص هم بیشتر به دلیل دفاع این تیپ اجتماعی از انقلاب اسلامی و اظهار پشیمانی آنها از گذشته‌شان بود. این جماعت دوست ندارند این بازگشت‌پذیری به آغوش دین و انقلاب، الگو شود و گذشته نامناسب افراد ترمیم شود.»

گفتنی است که امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو که چند سال اخیر در استانبول ترکیه زندگی می‌کرد صبح امروز توسط پلیس ترکیه در مرز بازرگان تحویل ایران با دستور قضایی بازداشت شد. یکی از مهم‌ترین اقدامات تتلو در گسترش فساد و فحشا فراخوان برای حضور نوجوانان زیر ۱۸ سال در محل زندگی‌اش در استانبول بوده است.

اخبار مرتبط:
بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد
بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد

سپاه در بیانیه‌ای به‌مناسبت شهادت سرلشکر سلامی در حمله تروریستی اسرائیل تصریح کرد: رژیم جنایتکار صهیونیستی بهای سنگینی برای این جنایت که با آگاهی حاکمان پلید کاخ سفید و رژیم تروریستی امریکا مرتکب شد خواهد پرداخت.

طهرانچی و عباسی در حمله تروریستی اسرائیل به شهادت رسیدند
طهرانچی و عباسی در حمله تروریستی اسرائیل به شهادت رسیدند

محمدمهدی طهرانچی و فریدون عباسی دانشمندان هسته‌ای در حملات امروز اسرائیل به شهادت رسیدند.

سرلشکر رشید به شهادت رسید
سرلشکر رشید به شهادت رسید

فرمانده قرارگاه خاتم در حمله رژیم اسرائیل به شهادت رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است