کد خبر : 273804
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۵ - 20:38
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

نماینده مجلس: افزایش حقوق کارگر و کارمند باید متناسب با رشد تورم باشد

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس خاطرنشان کرد: افزایش مزد کارگران باید ملموس باشد و بخشی از مشکلات معیشتی جامعه‌ی کارگری را حل کند. اگر در سال گذشته بهانه‌ای برای عدم افزایش حقوق وجود داشت، این بهانه امسال دیگر وجود ندارد.

نماینده مجلس: افزایش حقوق کارگر و کارمند باید متناسب با رشد تورم باشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خانه ملت: سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «با توجه به اینکه در سال گذشته با وعده مهار تورم هم حقوق‌ها افزایش مناسبی نداشت، فکر می‌کنید برای افزایش مزد سال آینده کارگران چه تصمیمی می‌تواند بهتر باشد؟»، گفت: در دو سال گذشته یک سال افزایش خوبی داشتیم و سال بعد عدد کمتری در نظر گرفتند که هیچ تناسبی با عدد تورمی کشور نداشت به هر حال اگر در سال گذشته بهانه‌ای برای عدم افزایش مزد وجود داشت، این بهانه امسال دیگر وجود ندارد.

وی تاکید کرد: امسال با توجه به بالا رفتن نرخ تورم و کاهش قدرت خرید کارگران باید برای افزایش دستمزد یک عدد قابل توجهی در نظر گرفته شود.

نماینده مردم اهواز در مجلس خاطرنشان کرد: در کنار این‌ها اعطای کالابرگ و کمک‌های معیشتی می‌تواند موثر باشد. اما افزایش مزد کارگران باید ملموس باشد و بخشی از مشکلات معیشتی جامعه‌ی کارگری را حل کند.

حسینی با اشاره به افزایش حقوق نامناسب پیشنهادی برای کارمندان، گفت: مشخص شد که دولت در لایحه بودجه نرخ افزایش حقوق سال آینده برای کارمندان را ۱۸ % درنظر گرفته است که عدد بسیار نامناسب و غیرقابل قبولی است و نمی‌تواند در معیشت مردم و سفره‌ی کارکنان دولت تاثیرگذار باشد؛ در نتیجه قطعا اگر بخواهند افزایش حقوق را بر اساس این عدد داشته باشند، آسیب جدی به وضعیت معیشتی مردم خواهد بود.

وی ادامه داد: بنابراین مجبوریم افزایش مزد قابل توجه و هرچه نزدیک‌تر به عدد تورمی را برای جامعه کارگری درنظر گرفته و در کنار آن تلاش کنیم با کمک‌های معیشتی و اعطای کالابرگ الکترونیک به بهبود وضعیت معیشت کارگران کمک کنیم.

 

اخبار مرتبط:
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن
موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن

در اردیبهشت ۱۴۰۴، دولت و بانک تخصصی مسکن سقف تسهیلات ساخت در قالب طرح نهضت ملی مسکن را از ۸۰۰ میلیون تومان به ۶۵۰ میلیون تومان کاهش دادند.

کامران ندری: دولت باید بین دو گزینه خاموشی یا افزایش قیمت یکی را انتخاب کند
کامران ندری: دولت باید بین دو گزینه خاموشی یا افزایش قیمت یکی را انتخاب کند

یک اقتصاددان گفت: دولت در وضعیتی قرار گرفته که باید بین دو گزینه دشوار انتخاب کند؛ خاموشی یا افزایش قیمت. هر دو گزینه موجب نارضایتی می‌شود، اما افزایش قیمت‌ها ممکن است نارضایتی بیشتری در پی داشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است