کد خبر : 273575
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۴ - 14:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

لایحه حجاب مجدداً به شورای نگهبان رفت

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: ایرادات لایحه عفاف و حجاب را رفع و گزارش خود را به شورای نگهبان ارسال کردیم.

لایحه حجاب مجدداً به شورای نگهبان رفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت «لایحه عفاف و حجاب» در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس بعد از اعلام ایرادات از سوی شورای نگهبان، اظهار کرد: کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را اصلاح و گزارش خود را جهت بررسی مجدد به شورای نگهبان ارسال کرد.

بخش‌هایی از گفت و گوی غضنفرآبادی را در ادامه می‌خوانید:

گفتنی است؛ بر اساس تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه حجاب و عفاف بر اساس اصل ۸۵ رسیدگی شد؛ یعنی در صحن مجلس بررسی نشد و کمیسیون قضائی مجلس آن را مورد بررسی قرار داد و با توجه به ایرادات شورای نگهبان، آن را اصلاح کرد.

اخبار مرتبط:
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد

مهدی کروبی گفت: از آقای اژه‌ای مصرّانه می‌خواهم به دو پرونده «پخشان عزیزی» و «شریفه محمدی» توجه ویژه‌ای کنند و از اختیارات قانونی‌شان در ماده ۴۷۷ استفاده کنند.

فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند
فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند

نماینده ادوار مجلس گفت: فقدان سازوکار امنیت منطقه‌ای در ایران، باعث شده که تحولات جدید خاورمیانه سودی را عاید ایران نکند و لذا حتما دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باید برای تنظیم این سازوکار، گام‌های فوری بردارد. آقای لاریجانی ظرفیت انجام این اقدامات را دارد، به شرط اینکه بتواند در زمینه هسته‌ای تابوشکنی و منافع ملی را از منافع ضدملی جدا کند.

علوم پزشکی هرمزگان: گسترش بیماری تب‌دنگی در استان به مرحله خطرناکی رسیده و تبدیل به یک جنگ جمعی شده
علوم پزشکی هرمزگان: گسترش بیماری تب‌دنگی در استان به مرحله خطرناکی رسیده و تبدیل به یک جنگ جمعی شده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با هشدار نسبت به روند صعودی ابتلا به بیماری تب دنگی در استان گفت: آمار مبتلایان رو به افزایش است و شواهد نشان می‌دهد چرخه انتقال این بیماری در بندرعباس فعال شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است