یک نماینده مجلس خطاب به محمدباقر قالیباف نوشت: سستی و بی تدبیری و ندانم کاری دفتر شما در برگزاری برنامه زنده تلویزیونی، جنابعالی را در دام فریب و نادانی رسانه ملی قرار می دهد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود احمدیبیغش نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی ایکس خطاب به قالیباف نوشت:
سستی و بی تدبیری و ندانم کاری دفتر شما در برگزاری برنامه زنده تلویزیونی ، آنهم در زمانی که مطابق قانون همه نامزدهای انتخاباتی از حضور در رسانه های رسمی کشور بویژه رادیو و تلویزیون منع شده اند جنابعالی را در دام فریب و نادانی رسانه ملی قرار می دهد تا همه زحمات و خدمات شما را ظرف نیم ساعت بر باد بدهد ، از بی پیمانی آقای جبلی که همه جوره ضعف خود را اثبات کرده انتظاری بیشتر از این نیست،
اما دفتر و روابط عمومی مجلس چرا اینقدر بی تدبیرند؟!
رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوشزبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری میخورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.
یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.