کد خبر : 273011
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۹ - 21:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اوج‌گیری آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده؛

هواشناسی اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به سکون جوی و افزایش انباشت آلاینده‌های جوی در مناطق مرکزی و صنعتی طی ۷۲ ساعت پیش رو هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح نارنجی هواشناسی زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و سبب خسارت‌های احتمالی شود. هشدار نارنجی رنگ جهت آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

به نوشته مهر؛ بر همین اساس اداره کل هواشناسی استان اصفهان ساعتی پیش با صدور هشدار سطح نارنجی اعلام کرد که از فردا جمعه تا شامگاه یکشنبه (۱۰ – ۱۲ آذر) به سبب سکون جوی و افزایش انباشت غلظت آلاینده‌ها، وضعیت کیفی هوا در مناطق مرکزی و صنعتی به ویژه کلان‌شهر اصفهان در شرایط ناسالم خواهد بود.

در این اطلاعیه آمده است که تا روز یکشنبه افزایش محسوس شاخص کیفیت هوا توأم با رشد پتانسیل غلظت آلاینده‌ها تا شرایط ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی وجود دارد و در صورت رعایت نکردن و عدم کنترل منابع آلاینده احتمال شرایط بسیار ناسالم به ویژه در مناطق پر تردد و صنعتی دور از انتظار نیست.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی استان اصفهان آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده در مناطقی چون کلان‌شهر اصفهان، لنجان، مناطق صنعتی اصفهان، فلاورجان، کوهپایه، لنجان (زرین شهر)، مبارکه، مورچه خورت، شاهین شهر و میمه، نجف آباد پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان بر لزوم مدیریت منابع آلاینده از جمله کاهش تردد خودروها و کنترل فعالیت واحدهای صنعتی تاکید و توصیه کرده است که عموم شهروندان طی این مدت تردد غیر ضرور را کاهش دهند و از فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز خودداری کنند.

اخبار مرتبط:
کرم زاده: مهلت مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان۳ سال دیگر تمدید شد
کرم زاده: مهلت مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان۳ سال دیگر تمدید شد

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان گفت با مصوبه هیئت وزیران، مدت مرمت و تبدیل کارخانه تاریخی ریسباف به موزه منطقه‌ای، سه سال دیگر تمدید شد.

برف‌روبی۴۵۰۰ کیلومتر از محورهای استان اصفهان طی ۳۰ ساعت گذشته
برف‌روبی۴۵۰۰ کیلومتر از محورهای استان اصفهان طی ۳۰ ساعت گذشته

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از انجام عملیات برف‌روبی در بیش از ۴۵۰۰ کیلومتر از محورهای استان با به‌کارگیری ۵۰ تیم راهداری خبر داد.

نصیری: ۷ پایگاه جدید اورژانس استان اصفهان در دهه فجر افتتاح خواهد شد
نصیری: ۷ پایگاه جدید اورژانس استان اصفهان در دهه فجر افتتاح خواهد شد

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان گفت: در دهه فجر افتتاح ۷ پایگاه اورژانس با اعتبار هر پایگاه حدود ۲۵ میلیارد تومان در استان اصفهان انجام می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است