کد خبر : 272883
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - 20:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پیدا کردن گنج، جان مردی را در منزلش گرفت

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان جزئیات مرگ مشکوک یکی از شهروندان در درون چاه 9 متری منزلش را تشریح کرد.

پیدا کردن گنج، جان مردی را در منزلش گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین بساطی، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان در اصفهان اظهار کرد: در پی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر مرگ مشکوک یک شهروند در درون چاه منزلش واقع در چهارباغ خواجو بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱ فرماندهی انتظامی شهرستان اصفهان به همراه نیروهای آتش‌نشانی و گروه‌های امدادی به محل اعزام شدند.

به نوشته فارس؛وی افزود: با تلاش چندین ساعته و بدون وقفه عملیات آواربرداری چاه ۹ متری و تونل‌های حفر شده داخلی آن انجام و در نهایت جسد این شهروند از داخل چاه خارج و به پزشکی قانونی منتقل شد.

بساطی در خصوص جزئیات این حادثه گفت: برابر اظهارات همسر متوفی وی برای پیدا کردن گنج اقدام به حفر چاه عمیقی در داخل منزل قدیمی خود کرده بود که صبح امروز ناگهان دهانه داخلی چاه ریزش پیدا کرد و این حادثه باعث مرگ او شد.

اخبار مرتبط:
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تجلیل از مشارکت خیران مدرسه‌ساز و همراهی استاندار اصفهان گفت: هیچ سازه‌ای مفیدتر و آینده‌نگارانه‌تر از مدرسه نیست و مدرسه‌سازی، آینده‌ سازی است.

آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی
آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در پی هشدار نارنجی بارندگی، بارش برف، کاهش دما و وزش باد شدید در مناطق غرب، جنوب و شرق خبر داد.

استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم
استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم

استاندار اصفهان با تقدیر از تلاش‌های خیرین مدرسه‌ساز و جهادگران حوزه آموزش، بر تداوم روند احداث مدارس جدید علی‌رغم مشکلات و سختی‌ها تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است