کد خبر : 272883
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - 20:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پیدا کردن گنج، جان مردی را در منزلش گرفت

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان جزئیات مرگ مشکوک یکی از شهروندان در درون چاه 9 متری منزلش را تشریح کرد.

پیدا کردن گنج، جان مردی را در منزلش گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین بساطی، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان در اصفهان اظهار کرد: در پی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر مرگ مشکوک یک شهروند در درون چاه منزلش واقع در چهارباغ خواجو بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱ فرماندهی انتظامی شهرستان اصفهان به همراه نیروهای آتش‌نشانی و گروه‌های امدادی به محل اعزام شدند.

به نوشته فارس؛وی افزود: با تلاش چندین ساعته و بدون وقفه عملیات آواربرداری چاه ۹ متری و تونل‌های حفر شده داخلی آن انجام و در نهایت جسد این شهروند از داخل چاه خارج و به پزشکی قانونی منتقل شد.

بساطی در خصوص جزئیات این حادثه گفت: برابر اظهارات همسر متوفی وی برای پیدا کردن گنج اقدام به حفر چاه عمیقی در داخل منزل قدیمی خود کرده بود که صبح امروز ناگهان دهانه داخلی چاه ریزش پیدا کرد و این حادثه باعث مرگ او شد.

اخبار مرتبط:
نیکبخت:نخستین رویداد ملی شهدا بامحوریت هوش مصنوعی دراصفهان برگزارمیشود
نیکبخت:نخستین رویداد ملی شهدا بامحوریت هوش مصنوعی دراصفهان برگزارمیشود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: همزمان با روز حماسه و ایثار ۲۵ آبان، نخستین رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو» با محوریت هوش مصنوعی در اصفهان برگزار می‌شود.

استاندار اصفهان: با اتحاد و مقاومت از شرایط سخت عبور می‌کنیم
استاندار اصفهان: با اتحاد و مقاومت از شرایط سخت عبور می‌کنیم

استاندار اصفهان در آیین کلنگ‌زنی پروژه‌های زیرساختی شهرک صنعتی ورزنه گفت: با اتحاد و مقاومت از شرایط سخت عبور می‌کنیم.

استاندار: امسال کشت پاییزه در شرق اصفهان نخواهیم داشت
استاندار: امسال کشت پاییزه در شرق اصفهان نخواهیم داشت

استاندار اصفهان گفت: به دلیل بحران شدید کم‌آبی امسال هیچ کشت پاییزه‌ای در شرق اصفهان انجام نخواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است