کد خبر : 272835
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - 18:02
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

نماینده مجلس: بیشترین تعداد خانه های خالی متعلق به بانک ها است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین تعداد خانه های خالی متعلق به بانک ها است،گفت: با کمال تاسف اکثر بانکها تجارت خانه باز کردند و در واردات نهاده ها هم دست دارند.

نماینده مجلس: بیشترین تعداد خانه های خالی متعلق به بانک ها است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برنا: احمد امیرآبادی فراهانی ،عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مورد ورود بانکها به حوزه بنگاه داری،گفت: الان بیشترین تعداد خانه های خالی متعلق به بانک ها است.بخشی ازاین خانه ها از بابت عدم استرداد وام ها به دست آمده است و اکثرا ضمانت بوده که بانکها از مردم و افراد برداشتند.

وی بنگاه داری بانکها را معضلی  برای اقتصاد کشور دانست و اظهار کرد: با کمال تاسف اکثر بانکها تجارت خانه باز کرده اند و من شنیدم در واردات نهاده ها هم دست دارند. در برخی موضوعات بانک های خصوصی ارز را جابجا می کنند‌و پایه پولی را بالا می برند.

وی، تاکید کرد: بانک مرکزی تابحال ادعا می کرد ما قانون درست برای نظارت بر فعالیت بانکها نداریم که در حال حاضر هم قانون بانک مرکزی که قبل از قانون برنامه تصویب وتوسط رئیس مجلس ابلاغ شد وهم قانون برنامه هفتم توسعه را داریم که باید ببینم بانکها در این زمینه چگونه قانون را اجرایی می کنند.اگر قانون بانک مرکزی خوب اجرایی شود قانون بازدارنده خوبی است و ما بهانه را از بانک مرکزی برای نظارت گرفته ایم.

امیرآبادی‎‌،گفت: جرایم سنگینی برای بانکها در نظر گرفتیم که مبجورند قانون را اجرایی کنند.

اخبار مرتبط:
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است
وزیر نفت: صادرات نفت در بالاترین سطح ممکن ادامه پیدا کرده است

وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلار تا پایان ۱۴۰۴ از اولویت‌های اجرایی و عملیاتی وزارت نفت است.

هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند
هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند

روزنامه «هاآرتص» فاش کرد که مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند.

میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است
میراث فرهنگی: خبر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی کذب است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان، خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر کشف مومیایی چند هزار ساله در بندر شهید رجایی را قویاً تکذیب کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است