کد خبر : 272724
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - 00:36
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی اصفها خبرداد؛

کاهش کمینه دما در اصفهان/ آلودگی هوا شدت می‌گیرد

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای کمینه دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت پیش رو خبرداد.

کاهش کمینه دما در اصفهان/ آلودگی هوا شدت می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آسیه آقایی با اشاره به کاهش ۲ تا سه درجه‌ای کمینه دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت آینده، اظهار داشت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۱ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به سه درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: چوپانان با بیشینه دمای ۲۷ درجه سلسیوس بالای صفر و فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با کمینه دمای ۲ درجه زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان خواهند بود.‌

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به گذر موج ضعیف از روی استان طی امروز، خاطرنشان کرد: از امروز تا اوایل هفته آینده جوی به نسبت پایدار در سطح استان حاکم می‌شود و طی این مدت در مناطق مرکزی و صنعتی به تدریج افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا به ویژه در ساعات اولیه روز پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، در نیمه غربی طی این مدت وزش باد به نسبت شدید و در سایر مناطق طی روزهای چهارشنبه و جمعه گاهی افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد
زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود برای تأمین آب نوبت چهارم آبیاری کشت غلات پاییزه کشاورزان اصفهان خبرداد.

وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته
وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد شدید پدیده غالب استان طی هفته جاری است.

سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت
سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت

معاون امور هماهنگی استانداری اصفهان گفت: سرانه فضای سبز گلپایگان ۲۳مترمربع به ازای هر نفر است که بالاتر از متوسط کشوری است و این امر با مدیریت مصرف آب محقق شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است