کد خبر : 272646
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۷ - 13:19
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

جوادی‌حصار: حجابِ زوری منطقی نیست / اجرای طرح‌هایی مثل تونل حجاب‌بان ها، مَردم را لجوج می‌کند

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اینکه تونل در مترو درست کنند و با لباس فرم هم حضور پیدا کنند آب در هاون کوبیدن است. خود معتقدین به حجاب هم از این روش برائت می‌جویند.

جوادی‌حصار: حجابِ زوری منطقی نیست / اجرای طرح‌هایی مثل تونل حجاب‌بان ها، مَردم را لجوج می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منیبان نوشت: محمدصادق جوادی‌حصار، فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره استقرار حجاب بانان در مترو گفت: این افراد از قدیم مدعی بودند که مردم عادی هستند اما دست اندرکاران می‌دانستند که این افراد از مراکز خاص دستور می‌گیرند.

بخش هایی از گفت و گوی جوادی حصار را در ادامه می خوانید:

  • اینکه تونل در مترو درست کنند و با لباس فرم هم حضور پیدا کنند آب در هاون کوبیدن است. اینکه وزیر کشور به این جمع بندی می‌رسد که آن‌ها را نیروی مردمی اعلام کند، معلوم می‌شود که این طرح شکست خورده است و دولت نمی‌تواند از آن حمایت کند. مردم اقبالی به آن نشان نمی‌دهند.
  • خود معتقدین به حجاب هم از این روش برائت می‌جویند. عده ای حس می‌کنند چادری‌ها هم از سر اجبار چادر سر کرده اند در حالیکه کسانیکه حجاب دارند با انتخاب خودشان حجاب سر کرده اند.
  • زن‌های ایرانی همواره در طول تاریخ حجاب متعارف داشته اند و حجاب زوری، منطقی نیست. مناطق شمالی، عشایر نشین و جنوبی را نگاه کنید هر کدام پوشش خاصی دارند و این پوشش ها متفاوت است اما برهنگی در آن نیست. این رفتارها ترویج شکل خاصی از حجاب است. عده‌ای می‌خواهند نوع خاصی از حجاب را ترویج دهند.
  • دلسوزانه به دولتمردان و حامیان این طرح‌ها می‌گویم که این کار مردم را لجوج می‌کند. کسانیکه قبل از انقلاب را درک کرده اند به خوبی می‌دانند که قبل از انقلاب هم بی حجابی هم با حجابی بود اما اکثریت زنان ایران محجبه بودند و یک اقلیتی حجاب نداشتند، زمانی هم که احساس کردند باید حجابشان تغییر دهند اکثر دانشجویان غیرمحجبه چادر سر کردند و به سمت گرایش دیگری از پوشش آمدند و اجبار و زوری هم نبود. اینکه به زور بخواهیم مردم را وادار به این کارها بکنیم اثر معکوس دارد. انسان‌ها حریص به آن چیزی هستند که از آن منع می‌شوند.
  • کسانیکه مدعی هستند این کارها قانون است باید متوجه باشند که قانون از عرف گرفته می‌شود و زمانی که یک امر در جامعه عرف می‌شود اکثریت به سمت آن می‌روند، با ستیز قانونی نمی‌توان چیزی را کنترل کرد. مثل اینکه یک روزی مساجد ما پر از جمعیت بود و امروز متاسفانه به برکت رفتارهای برخی حضرات مساجد ما خلوت شده است.
اخبار مرتبط:
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

اطلاعیه مهم بانک سپه برای دارندگان حساب
اطلاعیه مهم بانک سپه برای دارندگان حساب

عضو هیات مدیره بانک سپه اعلام کرد:خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد.

ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند
ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند

معصومه ابتکار نوشت: «باید» اول، در مورد رسانه ملی است که سال‌ها با سیاست‌های یکطرفه، صداهای متنوع را نادیده گرفته و اکنون در اداره طیف خاصی هست. اگرچه این روزها تغییراتی در آن مشاهده می‌شود، ولی این اتفاق در دوران‌های دیگری هم به صورت مقطعی و کوتاه رخ داد، اما به سرعت فراموش شد و حتی با برنامه‌هایی که چنین رویکردی داشتند، برخورد شد. در حالی که توجه به تنوع دیدگاه‌های مردم و گوناگونی سلایق از اهمیت بسیاری برخوردار است و صدا و سیما باید به نحوی عمل کند که مرجعیت ملی خود را بازیابی و اعتماد‌سازی کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است