کد خبر : 272577
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۷ - 10:26
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تدوین ۵۰ طرح مطالعاتی برای ساماندهی حمل‌ونقل و ترافیک اصفهان

مدیرکل مطالعات و برنامه‌ریزی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: چشم‌انداز برنامه‌ها و سیاست‌های حمل‌ونقل وترافیک شهرداری این کلان‌شهر در قالب ۵۰ پروژه پژوهشی و مطالعاتی تدوین شده است.

تدوین ۵۰ طرح مطالعاتی برای ساماندهی حمل‌ونقل و ترافیک اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پورمیدانی، مدیرکل مطالعات و برنامه‌ریزی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان اظهار داشت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۲۰ پروژه مطالعاتی با شرکت‌ها و مشاوران بخش خصوصی و ۳۰ پروژه مطالعاتی توسط کارشناسان اداره مطالعات و برنامه‌ریزی انجام شده است.

به نوشته فارس؛ وی افزود: مجموعه پروژه‌های پژوهشی و مطالعاتی مستند به طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک و بر اساس اهداف و برنامه‌های شاخص این حوزه از جمله روان‌سازی‌ترافیک و ارتقای کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی تدوین شده است.

پورمیدانی عنوان کرد: چشم‌انداز برنامه‌ها و سیاست‌های حمل‌ونقل وترافیک شهرداری این کلان‌شهر در قالب ۵۰ پروژه پژوهشی و مطالعاتی تدوین شده است.

مدیرکل مطالعات و برنامه‌ریزی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت اجرای نتایج حاصل از مطالعات شهری در برنامه‌ریزی‌های اجرایی کلان‌شهرها گفت: پروژه‌های بزرگ شهری بدون پیوست ترافیکی مشکلات متعددی در وضعیت کلان‌شهرها ایجاد می‌کند و موجب هدر رفت منابع مالی و نارضایتی شهروندان خواهد شد.

وی تصریح کرد: استفاده از داده‌های گوگل و همچنین موبایل از جمله طرح‌های مطالعاتی است که توسط بخش خصوصی تدوین شده است و نتایج آن می‌تواند به برنامه‌ریزی و اقدامات مؤثر در مدیریت ترافیک، زمان‌بندی تقاطع‌ها و توزیع متوازن حمل‌ونقل همگانی منجر شود.

پورمیدانی با اشاره به اهمیت توجه به شرایط ویژه شبکه معابر شهر و ساختار شهرسازی در سطح کلان‌شهرها و توجه به کاربری اراضی مدیریت تراکم ساختمانی و پیش‌بینی زیرساخت‌های حمل‌ونقلی در بهبود عبور و مرور تصریح کرد: رویکرد مبتنی بر استفاده از مطالعات و پژوهش‌های علمی در توسعه شهرها موجب ارتقای کیفیت زیست در سطح کلان‌شهرها و بهبود جابه‌جایی‌های شهری خواهد شد.

اخبار مرتبط:
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان
کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: بهره‌برداری از هلال ترافیکی شرق اصفهان موجب کاهش بیش از ۱۰ درصدی زمان تأخیر سفر و کم شدن تولید روزانه ۲۷۰ تن گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود
مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود

مدیر آبفای منطقه چهار شهر اصفهان از رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در خیابان‌های مولوی، ۲۴ متری و لاله تا پایان مردادماه امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است