کد خبر : 272479
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۶ - 14:19
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

پروانه معصومی درگذشت

نعیمه نظام دوست بازیگر سینما و تلویزیون دقایقی پیش با انتشار یک عکس از پروانه معصومی خبر از درگذشت این هنرمند پیشکسوت داد.

پروانه معصومی درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نعیمه نظام دوست بازیگر سینما و تلویزیون دقایقی پیش با انتشار یک عکس از پروانه معصومی خبر از درگذشت این هنرمند پیشکسوت داد. نعیمه نظام دوستبا انتشار عکس او نوشت:

باخداحافظ بانو جان مهربانم سفرتون سبز ، خانم جان بانو پروانه معصومی مهربانم ، سالهاست افتخار شاگردی شما رو داشتم ، سریال پلیس جوان و دریائی ها و ساکن کلبه چوبی که مدت دوماه در لاهیجان با هم زندگی کردیم ، کلی خاطرات زیبا ازتون به یاد دارم ، شما به شدت مهربان ولی جدی بودین ، خانم و زیبا و شریف و مقتدر و به شدت مادر بودین ، همیشه نگران نیما بودین و همیشه برای ما بهترین مادر بودین .سیدمهدی حقی مدیر برنامه هاتون و دوست خوب من دیروز بهم اطلاع داد که در بیمارستان بستری هستین ازش خواستم که تلفنی باهاتون حرف بزنم ، الان که شماره اش و دیدم فکر کردم که شما اجازه دادین باهاتون حرف بزنم ولی دریغا که عمر مجال نداد برای خداحافظی .

خداحافظ بانوی زیبا ، خدا حافظ خانم جان باتو پروانه معصومی عزیزم .

همیشه دوستتون داشتم و دارم .

پروانه معصومی

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

روزنامه اطلاعات: فقط سریالهای قدیمی و خاطره انگیز تلویزیون است که بیننده دارد/ حتی اگر کار خوب جدیدی هم تولید شود مخاطب سراغش نمی رود
روزنامه اطلاعات: فقط سریالهای قدیمی و خاطره انگیز تلویزیون است که بیننده دارد/ حتی اگر کار خوب جدیدی هم تولید شود مخاطب سراغش نمی رود

سنجش افکار بینندگان تلویزیون که نتایج آن مدتی پیش منتشر شد، نشان داد که اغلب تماشاگران در بخش سرگرمی بیشتر سریالهای خاطره‌افرین آی‌فیلم را دنبال می‌کنند. البته حیف است که برخی از سریال‌های پرمخاطب آی‌فیلم را فقط با صفت خاطره آفرین به یاد بیاوریم.

بعد از سیامک انصاری؛ مهران غفوریان هم به خاطر اتفاق رخ داده در برنامه «بازمانده» عذرخواهی کرد
بعد از سیامک انصاری؛ مهران غفوریان هم به خاطر اتفاق رخ داده در برنامه «بازمانده» عذرخواهی کرد

مهران غفوریان از مجریان برنامه «بازمانده» که در آن به سمت نمادهای ایرانی سنگ پرتاب می‌شد، از مردم ایران عذرخواهی کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است