کد خبر : 272396
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۵ - 20:44
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

در پی تشدید آلودگی هوا؛

۷ واحد صنعتی آلاینده در اصفهان پلمب شد

هفت کارخانه رنگ‌رزی و تکمیل پارچه به علت تداوم فعالیت همراه با آلایندگی محیط زیست در شهرستان اصفهان پلمب شد.

۷ واحد صنعتی آلاینده در اصفهان پلمب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان اعلام کرد: پیرو برخورد قانونی با واحدهای آلاینده، چهار کارخانه رنگرزی و تکمیل پارچه در حوزه استحفاظی شهرستان اصفهان پلمب شدند.

به نوشته مهر؛ در اقدامی دیگر، سه کارخانه رنگرزی و تکمیل پارچه دیگر نیز پس از طی مراحل قانونی توسط کارشناسان این اداره پلمب شدند.

استقرار غیر مجاز و فعالیت توأم با آلایندگی منجر به پلمب و ممانعت از فعالیت این واحدها صنعتی شده است. اقدام‌هایی از این قبیل در جهت جلوگیری از افزایش آلودگی محیط زیست و ایجاد مشکلات بهداشتی برای مردم و زیستمندان صورت می‌گیرد.

اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان همچنین از صدور ۲۴ اخطار رفع آلایندگی طی یک هفته گذشته در پی تشدید طرح پایش شبانه روزی صنایع شهرستان اصفهان خبر داده است.

اخبار مرتبط:
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت

رئیس مرکز اورژانس نطنز از فوت کودک دختر ۷ ساله بر اثر برخورد موتورسیکلت و جرثقیل در بادرود خبر داد.

۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد
۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد

معاون استاندار اصفهان گفت: تاکنون ۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان توسط معاونت اقتصادی بررسی شده که برخی طرح‌ها به‌خوبی در حال پیشرفت بوده و اخیرا در گیرودار مجوز و تسهیلات مانده است.

محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت
محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان گفت: با آتش سوزی صبح امروز در یکی از پاساژهای کاشان سه مغازه به طور کامل سوخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است